KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 28.11.06, 19:27
moonlight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.11.06
Mesajlar: 215
Teşekkürler: 0
Üyeye 5 kez teşekkür edildi
Standart Tigana’nın Basın Toplantısıyla

Tigana’nın Basın Toplantısıyla İlgili Yönetimimiz’in Açıklaması
28.11.2006 17:51

Teknik Direktörümüz Sayın Jean Tigana’nın basın toplantısı ve Yönetim Kurulumuz’un açıklaması şu şekildedir:
TİGANA’NIN BASIN TOPLANTISI

Teknik Direktörümüz Sayın Jean Tigana’nın BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi’nde basın mensuplarına yaptığı açıklamanın tam metni:

“Buraya avukatımla gelmemin iki sebebi var. Birinci sebep Kulübün internet sitesinden bilgi veremedik. Çünkü izin alamadık. İkinci neden ise Lig TV'deki kişi benim Delgado transferinde bulunduğumu söyledi. Umarım araştırmasının sonuna kadar gidecektir ve özür dileyecektir. Çünkü herkes hata yapabilir. Burada bulunduğum sürece hiçbir transferle ilgilenmedim. Başkan ve Murat Aksu ilgilendi. Hiçbir zaman bir oyuncu ile müzakare etmedim, menajerle ve Başkan'la konuşmadım. Sadece futbolla ilgileniyorum. Buraya oyuncularımı geliştirmek için geldim. Türk gençlerini geliştirmek için geldim. Bulunduğum durumda statta, havalimanında, dışarıda hakarete uğruyorum. Basın tarafından rencide ediliyorum, televizyon tarafından rencide ediliyorum ve kimse futboldan bahsetmiyor. Bundan sonra beni rencide edenler avukatımla muhatap olacaktır. Zira bütün ülkelerde vergi kontrolüne tabii olmuş nadir kişilerdenim. Bütün kontrollere Fransa'da tabii tutuldum. Bütün hesaplarım kontrol edildi ve sıfır Avroluk bir vergi takibi oldu. Hiçbir vergi cezam olmadı. Bana dürüstlük konusunda ders vermek isteyenler, somut belgeler ve ispatlarla gelmelidir. Ben buraya geldim çünkü Türkiye'yi ve futbolu çok seviyorum. Futbol benim tutkum. Başka beyanatım olmayacaktır. Maç üzerine konsantre olacağız. Yarın önemli bir maçımız var. Bu beyanı yapmamın tek sebebi oyuncularımın ve teknik ekibimin rahatsız olmasıdır.”

YÖNETİM KURULUMUZ’UN AÇIKLAMASI

1- Pazar akşamı Maraton programında futbolcumuz Delgado’nun transferi ile ilgili olarak gerekli araştırmaları yapmadan, kulaktan dolma bilgilerle, Türk futbolunda kendini bir bilen olarak gören Sayın Erman Toroğlu spor kamuoyunu yanlış bilgilendirmiştir. Şöyle ki; “Türkiye’de tüm bonservis bedelinin sponsor firma tarafından karşılanması şeklinde”, futbolcu sponsorluğu konusunda bir ilki yapan Kulübümüz ve Cola Turka’nın birlikte ortaya getirdiği bu transferle ilgili kamuoyunda çeşitli istihfamlara yol açacak ithamlarda bulunması son derece çirkin ve yanlıştır. Bu tür asılsız ithamlarla futbolumuzun ve sponsorluk müessesesinin önü kapatılarak, Türk futboluna darbe vurulmaktadır. Kaldı ki uzun zamandır Beşiktaş hakkında devamlı olarak olumsuz ve kasıtlı konuşan Sayın Erman Toroğlu’nu Delgado transferi ile ilgili bildiklerini de belgeleriyle açıklamaya davet ediyoruz. Ayrıca vurgulanması gereken bir başka husus, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde transferler teknik kadronun belirlediği isimler arasından yönetimimizce gerçekleştirilmektedir.

2- Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün internet sayfasında, Kulübümüzün Başkanı dahil yöneticilerin, teknik kadronun ve Kulüp personelinin kişisel olarak açtığı dava konuları yayınlanmamaktadır. Ancak dava sonucunun Kulübü ilgilendirmesi durumunda gerekirse açıklamalara internet sitemizde yer verilmektedir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

BJK YÖNETİM KURULU
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006