KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 26.11.06, 22:47
moonlight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.11.06
Mesajlar: 215
Teşekkürler: 0
Üyeye 5 kez teşekkür edildi
Standart Kaptan konuşuyor!..

Mert Nobre: "Takım oturmaya başladı. İlerleyen zamanlarda herkesin beğenerek izlediği bir takım olacağız"

Brezilyalı golcü Mert Nobre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Takım olarak gün geçtikçe daha iyi olduklarını ifade eden Brezilyalı golcü, "Takımda oturtulmaya çalışılan bir sistem ve oyun planı var. Belirli bir seviyeyi yakaladık ve artık bundan sonraki maçlarımızda bu seviyenin altına düşmemeliyiz. İlerleyen zamanlarda herkesin beğenerek izlediği bir takım olacağız" diye konuştu.

Derbide sahaya kaptan olarak çıkmasının kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Nobre, "Fenerbahçe derbisinde sahaya kaptan olarak çıkacağımı maçtan bir gün önce öğrendim. Bu benim için sürpriz oldu. Bana bu jesti yapan herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe derbisindeki beraberliğin iki takıma da yaramadığını belirten Nobre, "Derbiler her zaman zordur. Fenerbahçe maçı da bunlardan bir tanesiydi. Kazanmak istiyorduk, ama olmadı. Maçın son anlarında yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilsek sahadan galibiyetle ayrılabilirdik. Beraberlik iki takıma da yaramayan bir sonuç oldu" diye konuştu.

Bu sezon yaşadıkları sakatlıklar ve cezalı duruma düşmesi nedeniyle beklenen performansı sergileyemediğini ifade eden Nobre, "Bugüne kadar cezalar ve sakatlıklarla uğraştım. Şanssız bir dönem geçirdim ve istediğim seviyeyi bir türlü yakalayamadım. Ama artık daha iyi çalışıyorum ve takımın başarısı için mücadele ediyorum. Herkes görüyor ki ben gol atmak için elimden geleni yapıyorum. Hiçbir zaman yılmıyorum. Peş peşe goller atmak istiyorum ve hedefim bunu başarmak. Bundan sonra daha iyi olacağına inanıyorum" dedi.

Büyük takımlarda her zaman baskı olduğunu, normal sonuçlar alınmayınca taraftarların tepki göstermesinin doğal olduğunu kaydeden Brezilyalı golcü, "Büyük takımlarda medya ve kamuoyu kadar taraftar da önemli bir etkendir. Bu nedenle taraftar baskısının olması da normal. Bu büyük takım olmanın en önemli koşullarından biridir. Beşiktaş gibi büyük takımlarda taraftar her zaman başarı ister. Zaten başarı yakalandığında da her şey yoluna girer" diye konuştu.

Fenerbahçeli futbolcu Tümer Metin'in derbi öncesi verdiği demeçler için yorum yapmaktan kaçınan Nobre, Fenerbahçe taraftarlarının derbi maçta kendisine gösterdiği tepkiyle ilgili olarak ise, "2.5 sene verdiğim emeği hatırladılar. Onların bana saygısı var, benim de onlara. Ama saha içinde Beşiktaş'ın futbolcusu olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum" dedi. A Milli Takım'da forma giymek isteyip istemediğinin sorulması üzerine ise Nobre, milli takıma seçilmesi için önce Beşiktaş'ta bir standart yakalamasının gerektiğini kaydetti.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex'in takımın kadrosuna müdahale ettiği yönündeki spekülasyonlarla ilgili bir soru üzerine Nobre, "Alex'i ve Zico'yu çok iyi tanıyorum. Alex'in böyle bir şey yapacağını, Zico'nun da böyle bir şeyi kabul edeceğini sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Takımda kimin oynayacağına Teknik Direktör Jean Tigana'nın karar verdiğini belirten Nobre, "Takımda kimin görev yapacağına teknik direktörümüz karar verir ve bunlar teknik konulardır. Tek tek bakıldığı zaman hem Delgado hem de Ricardinho oldukça yetenekli ve kaliteli oyuncular. Açıkçası ben her ikisiyle de oynamaktan büyük zevk alıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 26.11.06, 22:54
sLeePyHeaD.! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 1.210
Teşekkürler: 3
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart

paylaşım için tşkr
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006