KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 26.11.06, 22:37
moonlight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.11.06
Mesajlar: 215
Teşekkürler: 0
Üyeye 5 kez teşekkür edildi
Standart Hasmet Bedii Kürüm'ün İddiaları--İlginç

Istanbul - ISTANBUL (A.A) - 26.11.2006 - Besiktas Kulübü Eski Futbol Sube Sorumlusu Hasmet Bedii Kürüm, siyah-beyazli takimin basina yeniden teknik direktör Mircea Lucescu'nun getirilecegi yönündeki haberlerin bilinçli çikartildigini söyledi.
Hasmet Bedii Kürüm, internet sitesine yaptigi açiklamada, kendi çalistigi dönemde Besiktas'in teknik direktörlügünü yapan Lucescu'nun son dönemdeki gelismelerden habersiz oldugunu savunarak, ''Su anki kötü gidisi kamufle etmek için yazdirilan haberler bunlar. Lucescu'nun bu isten haberi bile yok. Ben detaylarini biliyorum. Besiktas-Bursaspor maçi öncesi yönetimin olumsuz tavri biraz yumusatmak, insanlarin kafasini iyi seylere yormak için yaptiklari bir taktik o. Kesinlikle bunun asli astari yok. Bugünden sonra Lucescu haberleri gündemden kalkacak. Bir sonraki yenilgiye kadar'' dedi.

Lucescu'nun Besiktas'i düzlüge çikarip çikaramayacagi yönündeki bir soruya ise Kürüm, ''Lucescu çikarir. Lucescu iyi isler yapar. Lucescu'nun en büyük özelligidir. Iyi ahlakli, düzgün kafali futbolculardan, iyi bir takim her zaman yapar'' cevabini verdi.

Açiklamasinda, Besiktas Kulübü'nün mevcut yönetim kuruluna agir elestiriler yönelten Kürüm, Lucescu'nun takimin basina gelecegi seklindeki haberlerin çikarilmasini büyük hata olarak nitelendirerek, ''Deveye sormuslar boynun niye egri, nerem dogru demis. Besiktas bugün bu yönetimle bu vaziyette. Hangi isi dogru yaptilar ki bunu dogru yapsinlar. Her yil 15 futbolcu getirip götürmek dogru bir is mi yani. Getirdigin de götürdügün de hepsi ayni seviyede adamlar. Besiktas'in bugün dogru yapilan tek isi olmadigi gibi bu da çok büyük bir hata'' diye konustu.

Yönetim kurulunun hiçbir plani olmadigini ileri süren Kürüm, seçimlerde baskan Yildirim Demirören'in tek liste ile aday olacagina inandigini kaydederek, ''Insallah iyi bir yönetim yapar. Besiktas için belki bundan sonrasi iyi olur. Tek temennim o'' ifadesini kullandi.


-''ADAYLIGI DÜSÜNMÜYORUM''-


Hasmet Bedii Kürüm, isminin baskan adaylari arasinda geçmesi hakkinda da ''Bana çok asiri baski var, ama ben bugünkü Besiktas'in bu durumunda düsünmüyorum. Düsünmeme sebebim, iki liste seklinde aday yarisi oldugunda hangi aday kazanirsa kazansiz kötü bir listeyle kazanacak. Besiktas'a hayirli olmayacak'' seklinde konustu.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 26.11.06, 22:38
sLeePyHeaD.! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 1.210
Teşekkürler: 3
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart

paylaşım için tşkr
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
hasmet kurum





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006