KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 26.11.06, 22:37
moonlight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.11.06
Mesajlar: 215
Teşekkürler: 0
Üyeye 5 kez teşekkür edildi
Standart Lucescu'dan Beşiktaş'a ret

Beşiktaş'ın, Sivasspor mağlubiyetinin ardından görüşmeye başladığı Rumen teknik adam Mırcea Lucescu Ocak ayında gelmeyi reddetti.

Siyah-Beyazlı kulübün Başkanı Yılıdrım Demirören'in bizzat üzerinde durduğu ve apar topar telefonla görüştüğü Lucescu, "Bana Aralık'a kadar süre verin. Aralık ayı başlarında size kesin kararımı veririm. Siz de bana bu süreye kadar resmi teklifinizi hazırlayın" demişti.

Sivasspor maçından bu yana geçen süre zarfında ince eleyip sık dokuyan ve Türkiye'deki dostlarından Beşiktaş ile ilgili bilgiler alan Lucescu, özellikle Schaktar Donets'in Roma karşısında aldığı 3 puanın ardından UEFA Kupası mücadelesinin devam edecek olması sebebiyle teklifi nazikçe 6 ay ileriye attı.

Beşiktaş'ı daha önce çalıştıran Rumen hocadan gelen bu olumsuz cevap aslında Beşiktaş yönetimini de sevindirdi. Tigana'nın son 2 haftada oynattığı olumlu futbol, özellikle Bursaspor karşısında alınan 3 puan ve lig yarışından kopmamış olması Fransız teknik adamın kaderini belirledi.

Çarşamba günü oynanacak olan Club Brugge karşılaşmasını 4 gözle bekleyen Siyah-Beyazlı camiada Tigana'nın kredisi artarken, ligin son 2 haftasında Ankaraspor ve Kayserispor maçları da kazanılırsa Tigana'ya güven de artacak. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin birbirleriyle oynayacak olmasını da hesaba katan yönetim ilk yarıyı lider tamamlama şanslarının az da olsa olduğunu düşünerek Tigana'ya tam destek vermeye devam edecek. Ancak aksi sonuçlar alınırsa, UEFA'dan elenip ligde de istenmeyen sonuçlar olursa yönetim Lucescu'yu ikna etmek için girişimlerini hızlandıracak, daha da olmazsa başka bir isim üzerinde durulacak.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 26.11.06, 22:38
sLeePyHeaD.! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 1.210
Teşekkürler: 3
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart

paylaşım için tşkr
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006