KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 26.11.06, 22:35
moonlight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.11.06
Mesajlar: 215
Teşekkürler: 0
Üyeye 5 kez teşekkür edildi
Standart bursa maçının ikinci yarıdaki kadrosunu murat aksu yapmış

Soyunma Odasındaki Operasyon
İkinci başkan Murat Aksu ikinci yarı soyunma odasına indi. Jean Tigana’ya, Ali Tandoğan ve Ricardinho’yu işaret etti.
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
BEŞİKTAŞ, 4 maç sonra suskunluğunu Bursaspor karşısında bozarken, takım üzerindeki kara bulutlar da dağıldı. Yeşil beyazlı ekip karşısında ilk yarı kötü oynayan Beşiktaş, ikinci yarıdaki değişikliklerle sonuca gitti.

İkinci yarı sanki sihirli değnek değmişti takıma. Ne olmuştu? Murat Aksu devreye girmişti. Fenerbahçe karşısında oynanan iyi futbolun karşılığını alamamanın sıkıntısını yaşayan yönetim kurulu, Fransız teknik adamı kıskaca aldı. Başkan Yıldırım Demirören’in, Aksu’ya tam yetki vererek, "Süper bir kadroya sahibiz. Neden bu takım gol atamıyor, oynamıyor. Bu işi ancak sen düzeltirsin" demesinden sonra ilk düğmeye Bursaspor maçında basıldı.

Neden mahkum edildi

Çünkü derbi sonrası Aksu, Tigana ile buluşmuş ve şunları söylemişti: "Dünyanın en iyi sol kanat oyuncularından Ricardinho neden yedek kulübesine mahkum edildi? Ali Tandoğan sezon başı kampının yıldızıydı neden oynatılmıyor? İbrahim Akın’dan neden yararlanılmıyor? Mustafa Doğan kulübede unutuldu. Kaleci Murat küstürülmemeli. Fenerbahçe maçında Ali Tandoğan oynasaydı rahat kazanırdık."

Başarısızlık istemiyoruz

Haftabaşı yapılan bu uyarılardan sonra özellikle Sinan’ın golü bir anda Şeref Tribünü’nde oturan yöneticilerin keyfini kaçırdı. Genel sekreter Kenan Öner, yönetici Süleyman Eren, Erhan Kamışlı, Sinan Vardar, Hüseyin Yücel ve icra kurulundan Ertunç Soğancıoğlu, bir anda Murat Aksu’ya döndü ve "Başkanım, Tigana ve oyuncularla konuş artık" diyerek soyunma odasına gitmesini istediler.

Aksu, sinirliydi. İkinci yarının başlamasına 5 dakika kala soyunma odasına girdi, Tigana’ya "Burası Beşiktaş’ın mabedi. İnönü Stadı’nda başarısızlık görmek istemiyoruz. Maddi hiçbir sorunumuz yok. Hocam takım eriyor. Bunu görmemek için kör olmaya gerek yok. Ricardinho, Ali Tandoğan gibi silahlar neden oynatılmaz. Maç bitiminde zafer dolu görüntünüzü izlemek istiyoruz" diyerek soyunma odasından kızgın bir şekilde çıktı.

Canı çok sıkıldı

Ve Tigana istemeyerek de olsa ikinci yarıya Ricardinho, peşinden de Ali Tandoğan’ı alarak başladı. Maç bitiminde Murat Aksu yine soyunma odasına gitti. Bu kez ilk yarıdaki söylemlerinin aksine övgü dolu sözler sarf etmeye başladı. Aksu, "İkinci yarıda sergilenen futbol bizleri coşturdu, tribünleri barıştırdı. Bundan sonraki maçların da aynı istikrarda sürmesini temenni ediyorum" dedi.

Jean Tigana, yönetimin kadro oluşumundaki uyarısına canı sıkılmıştı. Bu arada Fransız’ın telefonu çaldı. Karşı taraftaki kişi başkan Yıldırım Demirören’di. Demirören, "Hocam, ikinci yarıda çok iyi takım çıkarmışsın. Tebrikler. Kutluyorum" dedi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 26.11.06, 22:36
sLeePyHeaD.! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 1.210
Teşekkürler: 3
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart

paylaşım için tşkr (şampiyon fener ne kadar uraşırsa uraşsın )
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006