KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 26.11.06, 22:35
moonlight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.11.06
Mesajlar: 215
Teşekkürler: 0
Üyeye 5 kez teşekkür edildi
Standart "Ricardinho döndü"

"Ricardinho döndü"



Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Bursaspor maçında ortaya koyduğu performans nedeniyle Brezilyalı futbolcu Ricardinho'ya övgüler yağdırdı. Sinan Vardar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ricardinho'nun kendini ispat etmiş bir futbolcu olduğunu, ancak tam olarak hazır gelmediği için ilk dönemlerde Beşiktaş'ta beklenen performansı gösteremediğini kaydederek, ''Artık gerçek Ricardinho döndü. Bursaspor maçında takıma çok büyük bir zenginlik kazandırdı. Attığı ve attırdığı goller mükemmeldi. Bundan sonra Ricardinho Beşiktaş'a daha da faydalı olacaktır'' diye konuştu.

-SAKATLIKLARDAN YAKINDI-

Bursaspor maçında 3 futbolcularının sakatlandığını, İbrahim Akın'ın da kırmızı kart gördüğünü hatırlatan Sinan Vardar, ''Gökhan Zan, devre arasına kadar bizimle olamayacak. Delgado'nun da oynayabileceğini sanmıyorum. Bu eksiklerimize rağmen devre arasına kadarki periyodu atlatırsak, ikinci yarıya mükemmel bir şekilde gireceğiz'' şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın artık zincirlerini kırdığını ve iyi yolda olduğunu vurgulayan Vardar, ''Beşiktaş'ta kara bulutlar dağıldı. Tek handikapımız sakatlıklar. İyi yoldayız. Şimdi camia olarak herkesin tam destek olması gerekiyor'' dedi.
PAF takımının da dün Bursaspor'u 6-0 yendiğini hatırlatan Vardar, ''Genç oyuncularımız harika oynadılar. Bu genç oyuncularımızı da yavaş yavaş (A) takıma kazandırmak istiyoruz'' diye konuştu.

-CLUB BRUGGE MAÇI-

UEFA Kupası'nda 29 Kasım Çarşamba günü oynayacakları Club Brugge maçını da değinen Vardar, şunları söyledi:
''Eksiklerimize rağmen çarşamba günkü maçtan mutlak galibiyet almalıyız. Grupta hafta içindeki maçlar istediğimiz gibi bitti. Şimdi ilk olarak Club Brugge'u yenip, daha sonra da deplasmanda Bayer Leverkusen karşısından 3 puanla ayrılıp gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Bunu başaracak gücümüz var.''
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 26.11.06, 22:36
sLeePyHeaD.! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 1.210
Teşekkürler: 3
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart

paylaşım için tşkr
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006