KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 02.12.09, 15:00
by_kosovali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 23.08.09
Erkek - 27
Mesajlar: 3.004
Teşekkürler: 232
Üyeye 442 kez teşekkür edildi
Standart Denizli'den inanılmaz taktik!

Mustafa Hoca, CSKA’nın kalecisi Akinfeev’in maçlarını izledi, hayranlığını dile getirdi ve “Keşke onu alabilsek” dedi. Bu düşüncesini de bir şekilde hissettirdiği Rüştü’yü hırslandırdı, haliyle kazanan Beşiktaş oldu

Bir Mustafa Denizli klasiği daha... Sıra dışı uygulamaları, taktikleri ve tarzıyla bilinen Beşiktaş’ın hocasının Rüştü Reçber konusunda izlediği yol bir yandan “Pes” dedirtecek, diğer yandan da alkışlanacak türden...

CSKA Moskova maçında hatalı goller yediği gerekçesiyle bitme noktasına gelen ve taraftarın hedefi olan Rüştü’nün, farklı bir yöntemle yeniden kazanıldığı ortaya çıktı. İşte Denizli’nin kendisine özgü ilginç taktiği... 30 Eylül’de CSKA ile oynanan karşılaşmanın dönüşünde, taraftarlar havaalanında Rüştü’yü istedi. Tecrübeli kaleci daha sonraki maçlarda protestolara maruz kaldı, ıslıklandı. Peki Mustafa Denizli ne yaptı?

OLD TRAFFORD’DA PANTER KESİLDİ

Rüştü’yü motive etmek için farklı bir tarz geliştirdi. Tesislerde CSKA’nın başarılı kalecisi Akinfeev’in maçlarını defalarca odasında kapısını açık bırakarak izledi. Takım içinde kiminle görüşse Akinfeev’i övdü ve onu transfer etmek istediğini söyledi. Yakın çevresine de CSKA kalecisini methiyelerle anlattı.

Haliyle tüm bunlar Denizli’nin istediği şekilde Rüştü’nün kulağına gitti. Amaç tecrübeli kaleciyi hırslandırmaktı. Ve Denizli bunda da başarılı oldu ve 25 Kasım’da Manchester United ile deplasmanda oynanan mücadelede Rüştü Old Trafford panteri kesildi. Tecrübeli çalıştırıcının kafasındaki plan da böylece gerçekleşmiş oldu.

YÖNETİCİLERE: O BİR NUMARA

Mustafa Denizli, kaleci Rüştü’yü ters köşeye yatıran kazanma taktiğini yöneticilere de anlattı. Tecrübeli hoca, kaleci
konusunda bir talebinin olmadığını belirterek “Türkiye’nin en iyi kalecisi Rüştü bende. Başka kaleciyi ne yapayım? Bırakana kadar faydalı olacaktır. Onu motive etmek için değişik yollar deniyorum. Çünkü kafası karışık. Hak etmediği tepkilere maruz kaldı” dedi.

Yorumum: Helal olsun Mustafa Denizli'ye
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006