KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 22.11.09, 13:40
EmRe*! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 22.11.09
Erkek
Mesajlar: 73
Teşekkürler: 0
Üyeye 8 kez teşekkür edildi
Yeni Mustafa Denizli’nin Açıklaması

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, 3-0 sona eren Fenerbahçe maçının ardından şu açıklamayı yaptı:
“Bugün bizim için çok önemli bir maçtı. Akıllı, kontrollü, daha iyi koşan bir görüntü vermek zorundaydık. Fenerbahçe hakederek liderliğe oturmuş bir takım ama aynı zamanda zaafları da var. Fenerbahçe şimdiye kadarki tüm ilk golü yediği maçlarda açıklar veren bir takım Bu sezon lige iyi başlayamadık. Şampiyonluk yarışından kopmamamız gerekiyordu. Bu maç da bunun için bir fırsattı. Özgüvenimizi de kazanmamız gerekiyordu, o yüzden çok önemli bir maçtı.

Takımın tamamı çok mücadele etti bu akşam. Mükemmel bir performans gösterdiler. Bunun için çok mutluyuz. Bu haftayı galibiyetle geçeceğimizi düşünüyorduk. Çünkü hafta içinde yaptığımız çalışmalar, takımın havası, soyunma odalarındaki görüntüler bunu destekler nitelikteydi.

3-0’dan sonra oyunu kontrol etmeye çalıştı oyuncularımız. Burada çok fazla zorlamaya gitmediler. Takımın tamamı çok mücadele etti. Son derece mutluyuz bu bakımdan. Belki diğer maçlar kadar pozisyon bulduğumuz bir maçtı, gol atamadığımız maçlardan örnekler de yaşayabilirdik. Fink’in golü mükemmel bir goldü. Bu akşamı galibiyetle geçeceğimizi düşünüyorduk. Hafta içi yaptığımız çalışmalar bunu destekliyordu. Fenerbahçe hala bizim önümüzde. Onlara yetişmek için büyük bir güven ve moral kazandık.”
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006