KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 04.10.06, 20:59
zebani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 8.365
Teşekkürler: 45
Üyeye 137 kez teşekkür edildi
Çiçek Flaş: 2009 UEFA finali Saracoğlu'nda!

2009 UEFA Kupası finali Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'in Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a bildirdiği belirtilirken, kararın Fenerbahçe ve Türkiye açısından son derece gurur verici olduğu açıklandı.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



FENERBAHÇE: "TÜRKİYE GURUR DUYACAK"

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2008-2009 UEFA Kupası Finali'nin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda oynanacağı belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Yıllar süren alınteri, tribünleri, çimi ve her noktası oya gibi işlenen Stadımız uluslarası standartlarıyla bugün verilen bir kararla hakkını alıyor. Öğle saatlerinde UEFA'da yapılan toplantıda diğer aday ülkeleri geride bırakan bu kararı Şenez Erzik, Başkanımız Aziz Yıldırım'ı arayarak müjdeledi. Fenerbahçe ve Türkiye açısından son derece gurur verici bu karardan sonra ilk kez uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak olan stadımız için tüm camiamız büyük mutluluk duyuyor. Geçtiğimiz yıl içersinde UEFA yetkililerinin ard arda yaptığı kontrollerden sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu diğer ülkeleri geride bırakarak hakkıyla büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak."

ŞENES ERZİK: "SARACOĞLU, TESİSİN MÜKEMMELLİĞİ AÇISINDAN ÖN PLANA ÇIKTI"

2008-09 UEFA Kupası finalinin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na verilmesi kararını değerlendiren UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, tesisin mükemmelliği açısından stadın ön plana çıktığını söyledi.

Erzik, Lig TV'ye telefonla bağlanarak yaptığı açıklamada, UEFA'dan çeşitli vesilelerle ekiplerin stada gelip inceleme yaptıklarını, çalışmaları yakından görüp beğendiklerini belirterek, "Eksikleri söylediler ve bunlar zaman içinde tamamlandı. Beğendikleri bir stat, federasyon aracılığıyla gündeme sokuldu. Takibi de UEFA İcra Kurulu Üyesi olarak bize aitti" dedi.

4 yıl içinde Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası finalini İstanbul'da oynatma imkanı bulduklarını dile getiren Erzik, "FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nın, adaylar arasında ön plana çıkması birkaç nedene bağlı. Tüm faktörler değerlendirildi. Şükrü Saracoğlu, yapılan tesisin mükemmelliği açısından ön plana çıktı. Burada kulübün kendi olanaklarını kullanmasına sempatiyle bakılması da stadı ön plana çıkardı. Bu, sempatik geldi" diye konuştu.

İLHAN EKŞİOĞLU: "FENERBAHÇE STADI BUNU HAK ETMİŞTİ"

Fenerbahçe Asbaşkanı ve Stadtan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu, Fenerbahçe Kulübüne müjdeli haberin 1 saat önce faksla geldiğini belirtti.

2008-2009 UEFA Kupası finalinin, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanmasına ilişkinin kararın gelmesine çok sevindiği ifade eden Ekşioğlu, "Geçekten çok mutluyuz. Fenerbahçe Stadı bunu hak etmişti. Bu bizim Stadımız için bir rozet oldu. Bu stad için çok harcamalar yaptık. Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere, birçok yöneticinin çok büyük payı var. Bundan manevi bir haz duyuyoruz. Bu yaptıklarımızın karşılığını bir nevi almış olduk. Ben zaten çok emindim. Politik bir engel olmadığı takdirde, UEFA Kupası final maçına ev sahipliği yapacağımıza emindim. Bu başarımızda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Geçmiş dönemde Aziz Yıldırım'la çalışanlarada çok teşekkür ederim. Bu kararla başarımız bir anlamda taçlanmış oldu" ifadelerini kullandı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 04.10.06, 22:16
erwachsene - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 30.08.06
- 32
Mesajlar: 719
Teşekkürler: 0
Üyeye 29 kez teşekkür edildi
Standart

saol özgür İnşallah tüm türk futboluna yararlı olur
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 15.10.06, 12:32
zebani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 8.365
Teşekkürler: 45
Üyeye 137 kez teşekkür edildi
Standart

ne güsel işte türkiye futbolu gelişiyooo
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006