KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 02.10.06, 23:16
zebani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 8.365
Teşekkürler: 45
Üyeye 137 kez teşekkür edildi
Alarm! Manisaspor'un liderlik keyfi

Sakaryaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek galibiyet serisini sürdüren ve Turkcell Süper Lig'de 8. haftayı da lider tamamlayan Vestel Manisaspor'da sevinç yaşanıyor.

Süper Lig'de ilk kez yer aldığı 2005-2006 sezonunun ilk yarısını 20 puanla tamamlayan Vestel Manisaspor, bu sezon 8. haftada aynı puana ulaşmayı başardı. Vestel Manisaspor, Fenerbahçe'nin 4, Beşiktaş'ın 7, Galatasaray'ın da 9 puan önünde bulunuyor.

Kulüp başkanı Haluk Çubukçu, Sakaryaspor'un cezası dolayısıyla seyircisiz oynanan maçta elde ettikleri galibiyete çok sevindiklerini belirtti.

Çubukçu, stada nasıl girdiklerini bilemedikleri kişilerin Vestel Manisaspor yedek kulübesinin arkasındaki tribünlere oturarak, teknik direktör Ersun Yanal'a sürekli küfür ettiklerini belirterek, ''Bu davranışlar hoş olmadı. Biz engel olmaya çalışınca hararet yükseldi. Bazen maçlarda bu tür şeyler yaşanabiliyor. Sonuçta 3 puan kazandığımız için mutluyuz. Aynı hız ve motivasyonla yola devam edeceğiz'' dedi.

Vestel Manisaspor Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer de kendisine ve diğer yöneticilere saldırılarda bulunulduğunu belirterek, ''İkinci yarıda Sakaryaspor da bizim misafirimiz olacak. Biz onlara bu şekilde değil, fair play çerçevesinde davranacağız'' dedi.

Teknik direktör Ersun Yanal ise ikinci yarıda oyunu kendi sahalarında kabul ettiklerini ve oldukça sıkıntılı dakikalar yaşadıklarını belirterek, ''Sakaryaspor maçını kazanmak önemliydi. Rakibimiz 2. yarıda çok iyi bir futbol sergiledi. Galip gelmesini bilen futbolcularımı kutluyorum '' dedi.

Milli takım kadrosuna Vestel Manisaspor'dan oyuncu çağrılmaması ile ilgili bir soruya cevap veren Yanal, ''Herkes bu karara saygı göstermek zorunda. Bizler de saygı gösteriyoruz. Bizim bütün oyuncularımız milli takım için hazır. Hocamız çağırırsa milli takıma seve seve oyuncu yollarız. Bu tür spekülasyonlar milli takıma zarar verir'' şeklinde konuştu.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 03.10.06, 17:55
emin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.06
Erkek
Mesajlar: 447
Teşekkürler: 1
Üyeye 3 kez teşekkür edildi
Standart

manisa burda izlicez maçları yaşasın manisa
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006