KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Online Oyunlar > AirRivals


AirRivals - Ücretsiz oynanabilen, gökyüzü ve uzayı konu alan AirRivals oyunu hakkında paylaşımlar, görevler ve indirilmesi gereken client burada.


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.10.09, 20:01
NighTurks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 21.08.09
Erkek
Mesajlar: 1.037
Teşekkürler: 102
Üyeye 62 kez teşekkür edildi
Cool I-gear kullanım rehberi

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



--------------------------------------------------------------------------------

I-Gear Statları
Öncelikle statlarınızı THUNDERFORCE (1 level uniqe CPU ) bulana kadar vermemeye özen gösterin arkadaşlar bu CPU ne verir söyleyeyim ( 20 Saldırı 15 Ruh 10 Yakıt). Bunları göz önünde tutun öle stat verin. 53 level Reset kartı göreviniz var statlar için bunu yapınca sakın hemen kullanmayın arkadaşlar.

I-Gear nasıl stat vermelidir?
Bu gear ın 3 çeşit stat uygulaması vardır Saldırı – Manevra – Motor olanı vardır. İlk baş da saldırı ağırlıklı olmak şarttır seri kasabilmek için. Yanı statlarınız şöyle olmalı Yakıt 85 levele kadar maksimum 28 yeterlidir sakın 28 i geçmeyin. Diğer stat paylaşımını 3 saldırı 1 manevra şeklinde verin arkadaşlar. Ruh durumunuzu 70 level e kadar 350 şeklinde ayarlayın, skilllerinizi 70+ kullanmak için bu gereklidir..

70 levelde Reset atın. CPU ( 62 level DOLCE 7E) ölüm işareti (killmark) CPU sudur, mor renktedir. Ben size motor building i öneririm çünkü I-Gear nin en belirgin özelliği Hız dır..

•Saldırı I-Gear ( 27 level motoru )
Yakıt: 28
Ruh32
Manevra: 52
Saldırı: geri kalan tüm statlar saldırı
•Manevra I-Gear ( 27 level motoru )
Yakıt: 28
Ruh32
Manevra: geri kalan tüm statlar manevra.
Saldırı: 52
•Motor I-Gear ( 74–75–76 level motorları kullanmak amaçlı )
Yakıt: 28
Ruh: 32
Manevra: 152
Saldırı: 152 geri kalan statlarınızı ya manevra ya da saldırı olarak kullanmalısınız.
NOT: I-Gear ler manevra ve saldırıya 4 er 4 er stat verir diğerlerine 3 er 3 er.. CPU da ne kadar az saldırı ve manevra varsa o kadar iyidir onlar için arkadaşlar. Ayrıca 86 level olduğunuzda artık uçmanın zamanı gelir. Hızınız artar onun için 86 level motorunun statlarını saldırı ve manevra olarak iyi ayarlayın sizi yakalayacak ne füze tanırım ne de oyuncu. Füzelere tur bindirme zamanı geldiği level budur, ölümsüzlükle tanısın artık..

NOT: Ruh ihtiyacı kişiden kişiye değişir fakat ben ortalama olarak söyledim size.. Ayrıca I-Gear ler Savunma ve Kalkana hiç stat vermezler verdiğiniz her statı ilerde çok ararsınız. Sakın vermeyin.


--------------------------------------------------------------------------------

I-Gear Silahları
I-Gear ler Ok ya da Edrill kullanırlar. Ben size OK u tavsiye ederim alışınca bırakamazsınız. Kendinize ilerleyen zamanlarda mutlaka Legend OK yapın ama edrill

yapmayın arkadaşlar. Standart silah olarak bu kişiden kişiye değişir ama ne kadar seri atarsanız o kadar iyidir ikizkuyruk + jin + varil önemlidir fakat varilin olasılık çok düşük olduğundan legend olması şarttır diğerleri legend olmadan da kullanılabilir.


--------------------------------------------------------------------------------

I-Gear Zırhları
Manevracı bir I-Gear 48 level FOX binder kullanmalıdır. ( leveline göre versiyon atlatmalıdır )
Saldırıcı bir I-Gear 45 level PRİZMA giymelidirler.
Motora göre giden bir I-Gear fazla olan statlarını hangisine verdiyse onu tercih etmelidir saldırı ya da manevra…


--------------------------------------------------------------------------------

I-Gear Hangi CPU’yu takmalı?
Aslında düşük levellerde taktığınız CPU unun pekte önemi yoktur. Ama ben 62de stat sıfırlamak istiyorum diyenler için 60 CPU’su kullanmayın. Onun yerine ölüm işaretleriyle (Killmark) yapılan SC-Dolce-7E [8 Saldırı, 16 Yakıt, 25 Ruh, 15 Kalkan] CPusunu kullanmanızı öneririm. Ama ısrarla 70den önce Stat sıfırlamayın ve kesinlikle sadece saldırı manevra veren CPUlar takmayın. Bunun yerine yüksek yakıt veren ya da yüksek ruh veren cpular takarak onlara verilecek fazladan statları iyi değerlendirmenize yardımcı olur. Ve unutmayın I-Gear lerde saldırı ve manevra statı 4, ruh ve yakıt statı 3 artar. Ne kadar az yakıta ve ruha stat verirseniz o kadar çok stat avantajınız olur.


--------------------------------------------------------------------------------

I-Gear Level 65+ dan sonra ne yapmalı?
Evet, şuana kadar saldırı build olarak gittik, mesela bundan sonrada hızlımı yoksa yavaş mı kasmak istiyorsunuz iyi düşünmeniz gerek. Eğer hızlıya devam derseniz saldırı build olarak devam edin ama yok artık yavaş yavaş kasarım acelem yok deyip, hem avcılık yeteneğinizi kullanma hem de kendinizi geliştirme açısından Manevra build olma vakti gelmiştir. 53 level görevinde size verilen reset kartıyla yine motorunuza göre bu sefer saldırı vererek, saldırıyı ayarladıktan sonra ruh ve yakıta gerekli statları vererek geri kalanı manevra vermek gerekir. Bundan sonraki işler tamamen kendinizi geliştirmeyle yapılır.


--------------------------------------------------------------------------------

I-Gear Kasmanın Kolay Yolları
Öncelikli olarak I-Gear kasmanın en kolay yolu Saldırı build olmaktır. Saldırı buildden kasıt şudur. Kendinize düşük levelli en az 2 motor seçmeli (biri yavaş, biri hızlı) ve bu motorlardaki en yüksek manevra isteyen kadar vermeli diğer statları Saldırı, ruh, yakıt arasında paylaşılmalıdır. Leveliniz yükseldikçe hız motorlarını değişmeniz ve önemli motorunuz olan 66 level hız motorunu takmanızı öneriyorum. Levelinize göre haritalarda kasmak, görevleri yapmak ve bazı özel haritaları iyi kullanmak gerekir. Örn: ( 49 level bark görev haritası, görevi yapmadan orda kasabilirsiniz)

I-Gear 37 level çılgınlık skilini açana kadar biraz zor kasılsa da bu skill açıldıktan sora oldukça hızlı 70–80 levelleri zorlarsınız. I-Gear la su level aralıklarında şuralarda kasmalısınız.

1–11: ulus seçmediğiniz için görevlerin sizi attığı haritalarda kasılacaksınız mecburen.
12–15: Tylent ormanında hızlıca level alabilirsiniz.
15–20: Bach sıradağları (BCU) haritası, Edmond vadisi (ANI) haritası ulusunuza göre bu iki harita serice level alırsınız yalnız BCU 20 ANI 22 level e kadar diğer haritaları açamaz o yüzden ANI ler Ardor çölü görevinde kasmalı görevini bekletmeli haritadan çıkmamak için..
20–30: Blackburn (BCU) , Ardor çölü (ANI) I-Gear ler burada daha hızlı level alırlar bu haritalarda takılmalısınız.
28–37: Artık yavaş yavaş Zylope kumsalına alışması gerekir. ANI ler için bu leveller arası bek bilgim yok ama kederli melodi ovası onlar için uygun olabilir..
37–42: Bu leveller arası artık Çılgınlık skilinize +1 daha geldi attığınız füze sayısı 2 kat arttı. Bundan sora hızlı level almaya baslarsınız. BCU lar 39 level Batık Şehir görevini biraz geç yapın böylelikle 42 ye kadar hızlıca hiçbir ANI li ile karşılaşmadan serice kasabilirsiniz. Hem orası diğer BCU larında pek bilmediği bir yer. tüm slotlar sizin zaten sıkıntı çekmezsiniz o konuda ( yaratıklar agresif ama o kadar etkili değiller ) hem savaşmayı öğrenirsiniz hem kaçmayı sonuçta I-Gear nin başlıca ana temeli vur-kaç, ikisini de orada net çözersiniz. ANI ler için Kaya Yuvasını öneririm ama her zaman düşmanla karşılaşabilirsiniz. Sizin Batık Şehriniz yok ona eşdeğer haritanız var ama orası gibi olmadığı için önermiyorum..
42–50: BCU lar Meto kesmenizin zamanı geldi. Redline da Meto kesin. En hızlı olanlar kasar. Bu levellerde Bark ta da kasabilir her iki ulus ama Bark her zaman tehlikelidir..
50–58: BCU lar Castor ANI ler Denebola da serice level alabilirler. Yalnız 54 level BCU nuberke mağarası görevi var bu görevi askıya alın ve orada 3k EXP ile seri şekilde kasılın. Meto lar 2,5k verir orası 3k, hp farkı çok azdır.. Rahat kesersiniz. ANI ler için ne yazık ki böyle bir harita yok bildiğim kadarıyla.
58+ : Düş adası açılmıştır artık orada meroling keserek hızlıca level alabilirsiniz. Sonra Chaos da kasmaya başlarsınız ama 65 level e kadar meroling tavsiyemdir. Serilik için 65–75 level arası Chaos 75+ Boyutsal Koridor. Bu levellere gelen bir I-Gear çoğu şeyi öğrenmiş olur. Nerede nasıl kasılacağına kendi karar verebilir.


--------------------------------------------------------------------------------

I-Gear ın Savaşlarda Kullanımı Nasıldır?
I-Gear ler savaşlarda B-Gear avcısı olmakla beraber peşine adam takıp dolaştıran bir gear dır. 86 level den sora sizi yakalayacak bir gemi varsa oda I-Gear dir ama gear yakalasa bile attığı roketler yakalayamaz. Ancak standartla vurabilir buda sizi kolay kolay öldürmez. I-Gear ler Mach dönüşlerini sık kullanırlar onlara kendinizi alıştırın. Ayrıca Arıtması olan bir M-Gear dan uzak durun her zaman. Kitlenerek ateş edersiniz dönüş acıları diğer gemilere nazaran oldukça iyidir masrafsız bir gemidir oynaması en zevkli gemidir. M-Gear desteği alınca ölümsüz olabilir, oyunculuğunuza güveniyorsanız. Önüne aldığı her kim olursa olsun kurtuluşu ölümle olur genelde..

Ne kadar düz mantık bir gemi gibi görünse de kalabalık alanlarda en çok iş yapabilecek gemi türüdür. Diğer gemilerden farklı olan hızı ve manevra ağırlı olması az hasarla arkandakileri atlatmaya yardımcı olur. En önemli skilleriniz olan Mach skillerini doğru zamanlama ile kullanarak Arkanızdaki diğer gemilerden kaçmanıza ve azaltmanıza yardımcı olur. Ve unutmayın bir I-Gear pilotuysanız dağları tepeleri size gelen roketleri kesecek her yeri iyi kullanmanız gerekecek, diğer gemilere nispeten basit bir yapısı olsa da oynamaya alıştıktan sonra karşı ulusun korkulu rüyası olmamak elinizde değildir.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 06.11.11, 19:12
Galactica33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 06.11.11
Erkek
Mesajlar: 1
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: I-gear kullanım rehberi

Kardeşim Emeğe Saygı Yalnız Bir I-Gear Kullanıcısı Olarak 82'ye Kadar Reset Atılmaması Lazımdır.
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 28.11.11, 11:16
PTCTurk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 28.11.11
Erkek
Mesajlar: 11
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: I-gear kullanım rehberi

teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
airrivals ı gear rehberi ı gear rehberi ı gear ı gear stat i gear ı gear skilleri ı gear statları airrivals skiller nasıl alınır airrivals ı gear skilleri i gear rehberi airrivals ı gear stat dağılımı ı gear kasma airrivals kasılma yerleri ı gear motorları airrivals kasma yerleri





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006