KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 12.10.09, 15:54
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow Konya’da Finalistleri Matematik Belirleyecek

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Konya’da bugün sona erecek olan Teknosa Türkiye Kupası elemeleri C Gurubu’nda 8’li finallere katılacak 2 takım bugün belli olacak.

Gurupta 2 maçından da galibiyet ile ayrılan tek takım olan Galatasaray Cafe Crown 4 puan ile liderlik koltuğunda otururken 1’er galibiyetli Pınar Karşıyaka ikinci sırada ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ise üçüncü sırada bulunuyor. Elemelerin ilk iki gününde galibiyet ile tanışamayan Tofaş ise gurubun son sırasında bulunuyor.

C Gurubu’nun son gününde Mersin Büyükşehir Belediyesi-Galatasaray Cafe Crown ve Pınar Karşıyaka – Tofaş karşılaşmalarına sahne olacak. Oynanan bu karşılaşmalarda Galatasaray Cafe Crown ve Pınar Karşıyaka takımlarının galibiyeti halinde bu iki takım 8’li final vizesi alacaklar.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Galatasaray Cafe Crown karşısında kazanması ve yine Pınar Karşıyaka’nın Tofaş’ı mağlup etmesi durumunda ise 3 takım 2’şer galibiyetli olduğu için üçlü averaja bakılacak. Galatasaray Cafe Crown, Pınar Karşıyaka ve Mersin Büyükşehir Belediyesi takımları arasında yapılacak üçlü averajın sonunda ise guruptan çıkan ilk takım artı averaja sahip olduğu için Pınar Karşıyaka takımı olacak. Guruptan çıkacak ikinci takımı ise Galatasaray Cafe Crown – Mersin BŞB maçındaki farkı belirleyecek. Bu karşılaşmayı 7 ve daha fazla farkla Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kazanması durumunda Mersin BŞB, 6 ve daha az farkla kazanması durumunda ise Galatasaray Cafe Crown 8’li finale çıkan takım olacak.

Tofaş’ın Pınar Karşıyaka’yı yenmesi durumunda Mersin Büyükşehir Belediyesi de Galatasaray Cafe Crown’u mağlup ederse Mersin BŞB ve Galatasaray Cafe Crown takımları 8’li finale isimlerini yazdıran takımlar olacak. Tofaş’ın, Pınar Karşıyaka’yı yenmesi durumunda Galatasaray Cafe Crown da Mersin BŞB’yi mağlup ederse üst tura çıkan ilk takım Galatasaray Cafe Crown olacak ve ikinci takımı yine üçlü averaj belirleyecek. Pınar Karşıyaka, Mersin BŞB ve Tofaş arasında yapılacak olan üçlü averajda Mersin BŞB’nin averajının şuan 0 olmasından dolayı bu kez Pınar Karşıyaka – Tofaş maçının skoru belirleyici etken olacak. Tofaş’ın, İzmir temsilcisini 10 sayı fark ile yenmesi durumunda Pınar Karşıyaka guruptan çıkacak. Tofaş’ın 12 sayı farkla galip gelmesi durumunda ise Tofaş bir üst tura çıkacak. Pınar Karşıyaka-Tofaş maçının 11 sayı fark ile Tofaş lehine sonuçlanması durumunda ise genel averajlara bakılacak. Genel averajda Tofaş’ın ilk gün Galatasaray Cafe Crown’a farklı yenilmesinden dolayı üst tura çıkma şansı bulunmuyor.

Genel averajda yapılacak diğer değerlendirmede ise Galatasaray Cafe Crown, Mersin BŞB’yi 1 sayı farkla yenmesi durumunda sarı kırmızılılar ile birlikte Mersin BŞB üst tura çıkan takım olacak. Bu karşılaşmanın 3 ve daha fazla sayı farkıyla Galatasaray Cafe Crown lehine bitmesi durumunda ise Galatasaray Cafe Crown ile birlikte çıkacak diğer takım Pınar Karşıyaka takımı olacak. Galatasaray Cafe Crown’un Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 2 sayı farklı yenmesi durumunda ise son olarak atılan sayıların yenilen sayılara oranı guruptan çıkacak ikinci takım belli olacak.

C Gurubu'nda günün programı ve puan durumu şöyle;

13.45 Pınar Karşıyaka - Tofaş
16.00 Mersin BŞB - Galatasaray Cafe Crown


TAKIM
O

G

M

A

Y

PUAN
G.Saray Cafe Crown
2

2

0

152

138

4
Pınar Karşıyaka
2

1

1

151

142

3
Mersin BŞB
2

1

1

144

144

3
Tofaş
2

0

2

131

154

2



basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006