KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 10.10.09, 20:37
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow Takımlar İzmir'de Buluştular

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


İzmir’de bugün başlayacak olan Teknosa Türkiye Kupası Eleme Grubu’nda A Grubu’nun basın toplantısı düzenlendi.

İzmir Anemon Otel’de Alsancak Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısına, Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Lale, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Necati Güler, İzmir Basketbol İl Temsilcisi Halil Öztürk, TBF Erkek Ligleri Koordinatörü Ayhan Özgümüş, MHK’den Firuz Koçaş, takım yetkilileri, antrenörler, oyuncular ve basın mensupları katıldılar.

TBF Erkek Ligleri Koordinatörü Ayhan Özgümüş’ün sunumunu yaptığı basın toplantısında ilk sözü alan TBF Yönetim Kurulu Üyesi Necati Güler, herkese hoş geldin dileklerini sunarken, “Görünen o ki buradaki sezon öncesi değerlendirmelere, hazırlıklara bakarak bu grupların en çekişmeli grubunun İzmir olacağını düşünüyorum. İzmirli basketbolseverlere çok güzel maçlar seyrettirecekler. Teknosa’ya böyle bir organizasyonda Türkiye Basketbol Federasyonuna destek olduğu için teşekkür etmek istiyorum. Herkese başarılar diliyorum” dedi.


Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Lale ise, “Tüm katılımcılara hoş geldiniz diyorum. Karşıyaka Arena’da organizasyon ile ilgili bir eksiğimiz yok. İzmir ve Karşıyaka büyük bir heyecan getireceğine inanıyoruz. Tüm takımlara başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Merkez Hakem Kurulu Üyesi Firuz Koçaş da, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “İzmir Eleme Grubu maçlarına hoş geldiniz. Basketbolumuz her yıl artan sevgi ve ilgi ile izlenmektedir. 2010 Dünya Şampiyonasıyla beraber de basketbol yine gündemin bir numaralı sporudur. Hakem camiamızda sezon öncesinde eğitimlerine tamamlayarak yeni sezona başlayacaklardır. Hem turnuva hem de sezon boyunca herkese sakatlıksız, başarılı bir sezon diliyorum.”

İl Temsilcisi Halil Öztürk, turnuvayı en iyi şekilde tamamlamak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade ederken, “İzmir’e gelen takımlar ve misafirlerimizin rahat etmesi, başarılı bir organizasyon olması için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Türkiye Basketbol Federasyonuna bu organizasyonu bize verdiği için çok teşekkür ediyorum. Herkese başarılar” şeklinde konuştu.

ANTRENÖR, OYUNCU VE İDARECİLER KUPAYI DEĞERLENDİRDİ

Efes Pilsen Takım Menajeri Alper Yılmaz, İzmir’de olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirirken, “İzmir’de olmamız bizim için bir şans, çünkü seyircisi basketbolu seviyor. Bol seyircili maçlar oynarız. Tüm maçların güzel ve kalitesi olmasını diliyorum. Efes Pilsen olarak amacımız kupayı kazanmak. Bunun için ilk adımı geçmek istiyoruz. Tüm takımlara iyi sezonlar diliyorum” dedi.

Beşiktaş Cola Turka Menajeri Murat Mürtezaoğlu ise “Uzun bir hazırlık dönemi sonrasında Teknosa Türkiye Kupası maçları için İzmir’e geldik. Zor ve çekişmeli maçların oynayacağını düşünüyorum. Kupada mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum. Teknosa, D Spor ve diğer sponsorlara da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Oyak Renault antrenörü Yücel Platin de, 2009-2010 sezonunun herkese hayırlı olmasını dilerken, “Türkiye Kupalarının mekaniği çok iyi oturdu. Sponsorların da kuvvetli olmasıyla çok saygı ve ilgi gören bir organizasyon oldu. Bu basketbolumuz adına çok güzel bir olay. Yer aldığımız A Grubu zor bir grup. Benim takımım zorlu günlerde iyi oynayan bir takım. Lig öncesinde son durumumuzu göreceğiz. Hedefimiz ilk 2’ye girmektir” şeklinde konuştu.

Kepez Belediyesi Yardımcı Antrenörü Mehmet Bitim, Türkiye Kupalarında süprizlerin olabileceğini belirtirken, “Kupa maçları her zaman önemlidir. Burada da tüm takımlar için güzel bir turnuva olacak. Sezona biraz geç başladık ama çıkıp en iyi şeklide oynayacağız. Kupaya renk katmak istiyoruz. Sponsorlarımıza, federasyonumuza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Efes Pilsen’in başarılı oyuncusu Sinan Güler ise toplantıda şunları söyledi; “Antrenör ve menajer ağabeylerimin dediği gibi sezon başlıyor. Türkiye Kupası da İzmir gibi önemli bir yerde oynamaktan dolayı mutluyuz. Ayrıca sezonun ilk maçını ağabeyim Muratcan’a karşı oynayacak olmamdan dolayı da heyecanlıyım. Herkese başarılar diliyorum.”

Kepez Belediyesi’nden Levent Bilgin, uzun bir hazırlık dönemleri olmadığını kaydederken, “Sezon başındaki bir takım sıkıntılardan dolayı uzun bir hazırlık dönemimiz olmadı. Ama bu sıkıntıları kısa sürede atlattık. İyi hazırlandık. Şuanda en zor gruplardan birisini oynayacağız. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006