KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 09.10.09, 10:13
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow Orhun Ene: “Daha iyi savunma yapmalıyız”

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Mersin’de devam eden Teknosa Türkiye Kupası D Grubu’ndaki ikinci maçından da galip ayrılan Banvit’de Antrenör Orhun Ene maç sonrasında düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Banvit Antrenörü Orhun Ene maç sonrasında yaptığı açıklamada potalarında çok sayı gördüklerinin altını çizerken “Bugün savunmada gayretli ve enerjili olmak istiyorduk. Ancak ilk yarıda 46, ikinci yarıda ise 43 sayı yedik. Bu nedenle savunma anlamında daha dikkatli olmamız gerekiyor. Rakibimiz iyi bir rakipti. Mateo Kedzo, Lorenzo Gordon, Nesovic ve Reha Öz gibi oldukça kaliteli isimlere sahipler. Onlar için de bugün son şanstı. Onların da kolay teslim olacağını biliyorduk. Maçta özellikle Lorenzo Gordon’u iyi durdurduğumuzu düşünüyorum. O da maçın sonunda oyundan düştü ve pota altı ofansifini çok etkiledi. İlk yarı içeriden, ikinci yarıda da dışarıdan bulduğumuz pozisyonlarla maçı kazanmasını bildik. Aldığımız galibiyet nedeniyle mutluyuz” şeklinde konuştu.

Yarın karşılaşacakları Fenerbahçe Ülker’in çok iyi bir takım olduğunu belirten Ene, “Beko Basketbol Ligi’nin en iyi takımlarından birisi. Fenerbahçe Ülker karşısında da kendi basketbol seviyemizi göreceğiz. Efes Pilsen ile oynamıştık. Burada da Fenerbahçe Ülker ile oynayacağız. Tabiki neler yapacağımızı görmek açısından çok önemli. Bugünden daha iyi savunma yaparsak yarın daha iyi basketbol oynayacağımızı düşünüyorum” dedi.

basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006