KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 09.10.09, 10:05
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow “Galatasaray’a geldiğim için çok mutluyum”

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


TBBL ekiplerinden Galatasaray'ın sezon öncesi transfer ettiği milli oyuncu Nilay Yiğit, Sarı Kırmızılı takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Nilay, Galatasaray Dergisi'nin ekim ayı sayısında yer alan röportajında, Galatasaray'da oynamanın kendisi için gurur verici olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: ''Galatasaray çok büyük bir camia ve geçen sezon Avrupa'da şampiyonluk yaşamış bir takım. Herkesin hedefleri arasında böyle bir takımda oynamak vardır. Benim de böyle bir hedefim vardı ve bunu gerçekleştirdim. Galatasaray'da oynamak benim için çok güzel bir duygu. Kariyerimin bir noktasında Galatasaray'a gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim hedeflerim arasında Avrupa'da oynamak vardı. Galatasaray, Avrupa çapında bir takım olduğu için hedefimi gerçekleştirdiğim inancındayım. Bundan sonra basketbol hayatımı Galatasaray'da sürdürmek istiyorum.''

Galatasaray'ın geçen sezon Türkiye Kupası'ndan ve ligden talihsiz bir şekilde elendiğini dile getiren Nilay Yiğit, ''Ancak bu sezon her şeyin çok farklı olacağını düşünüyorum. Geçen sezon büyük şansızlıklarla kaybedilen kupaları bu sezon alacağımız inancındayım. Çok kaliteli bir takımız. Biz, bu kadronun ve sezon öncesinde yaptığımız çalışmaların karşılığını alacağız. Bu sezon şampiyonluğa takım halinde inanıyoruz. Galatasaray'a yakışan basketbolu oynadığımız sürece başarısız olmamız için hiçbir sebep göremiyorum'' diye konuştu.

Nilay, Galatasaray'a transfer olması nedeniyle taraftarın yaptığı eleştirilere anlam veremediğini belirterek, ''Ben profesyonel bir basketbolcuyum ve işimin gereği olarak farklı formalar altında mücadele ettim. Galatasaray camiasına ve Galatasaray taraftarına dönük aşağılayıcı bir tavırda bulunmamın olanağı yok. Üzerine basa basa söylüyorum, başka takımlarda profesyonellik gereği oynadım. Ben Galatasaraylıyım. Biz ailece Galatasaraylıyız. Galatasaray'ın başarısı için elimden geleni yapacağım ve taraftarlarımız da benim mücadelemi gördüklerinde takdir edecekler'' değerlendirmesinde bulundu.

basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006