KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 06.10.09, 09:14
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow Deringöl: “Zamana ihtiyacımız var”

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi’nin baş antrenörü Levent Deringöl, 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında oynanan Botaş Cup’ı değerlendirdi.

Dergingöl, bu yıl yeni bir takım kurduklarını hatırlatarak, “Yabancı oyuncularımız ayağının tozu ile turnuvaya katıldılar. Özellikle üç yabancı oyuncumuzun takımımıza katkı sağlayıp sağlamayacağını görerek bunları deneme fırsatımız oldu. Tabi bu tür turnuvaların özü budur” dedi.

Turnuvaların kendilerini bağlayıcı tarafının sadece sporcuların hırsını, mücadelesini ve oyun setlerinin yerinde olup olmadığı, eksikleri görmek, gerekli yerlere lig başlamadan müdahale etmek anlamına geldiğini söyleyen Dergingöl, “Botaş Cup’ın ilk iki maçında hazır olmayan bir takımla mücadele ettik ve yenilgi kaçınılmaz oldu. Son maçımızda ise takımımızın neler yapabileceğini gördük, mutlu olduk. Takım daha derli toplu oynadı. Takım hüviyetini kazanmaya başladı. Bu yönüyle bizler açısından sevindirici bir gelişmedir” şeklinde konuştu.

Yeşil- Beyazlıların antrenörü Levent Deringöl, sözlerini söyle tamamladı: “ Ligin başlamasına yaklaşık 20 günlük bir süre var. Biz bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Önümüzde üç haftalık bir programımız var. Mersin’de yapılacak olan Turnuvada en son eksiklerimizi görerek lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Ceyhan Belediyesi, mütevazı bir kadrosu ile çok can yakacak bir takım oluşturmuştur. Ceyhanlı Basketbol severlere Güzel Basketbol oynayan, seyir keyfi yüksek maçlar izleteceğiz.”

basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006