KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 01.10.09, 15:10
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Yeni Samsun Basketbol Hazırlıklarını Tamamladı

Samsun Basketbol Kulübü, 3. Geleneksel Kaya Cengiz- Serdar Sağıroğlu Turnuvası’ndaki ilk maçında 2 Ekim'de Bulgaristan takımlarından BC Beroe 07 Stara Zagora ile karşılaşacak.

TBBL temsilcilerinden Samsun Basketbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına evsahipliği yapacağı 3. Geleneksel Kaya Cengiz- Serdar Sağıroğlu Turnuvası ile devam edecek. İlk maçını 2 Ekim’de Bulgaristan takımlarından BC Beroe 07 Stara Zagora ile yapacak olan Samsun temsilcisi, bu maçın hazırlıklarını da yaptığı antrenmanla tamamladı. Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yaklaşık 1,5 saat süren bir antrenman yapan Kırmızı- Beyazlılar'da artık maç saati beklenmeye başladı. Öte yandan rakip BC Beroe 07 Stara Zagora takımı ile dün sabah saatlerinde Yaşar Doğu Spor Salonu'nda bir antrenman gerçekleştirdi.

Samsun Basketbol Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 3. Geleneksel Kaya Cengiz- Serdar Sağıroğlu Basketbol Turnuvası’nda ilk maçı Lukoil Academic ile Çankaya Üniversitesi oynanacak. Samsun Basketbol Kulübü ise turnuvadaki ilk maçında saat 16.00'da Bulgaristan takımlarından BC Beroe 07 Stara Zagora ile karşılaşacak.
Antrenör Cantuğ Keskindemir, hazırlık turnuvalarına çok önem verdiklerini vurgulayarak, "Birbirinden zor ve önemli maçlar oynayacağız. Ligin başlamasına bir aydan kısa bir süre kaldı. Bunun için Samsun ve Ankara'da katılacağımız turnuvadaki maçlara büyük önem veriyoruz. Bütün oyuncularımıza süre vermeye çalışacağız” dedi.

basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006