KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 30.09.09, 16:03
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow Banvit&TÜBAD Turnuvası Etkinliklerle Başladı

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Banvit&TÜBAD turnuvasının ilk gününde, yetkililer, antrenörler ve oyuncular düzenlenen panelde bir araya geldiler.
Bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Banvit&TÜBAD turnuvasının ilk gününde Banvit ve TÜBAD yetkilileri, Antrenör ve oyuncular Bandırma Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenen panelde bir araya geldiler.

İsmet Badem’in sunumunu yaptığı panele, Banvit Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, TÜBAD Başkanı Önder Seden, TÜBAD Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Baturalp, Aydın Örs, Çetin Yılmaz, Cem Akdağ, Galatasaray Cafe Crown Antrenör Okan Çevik ve oyuncusu Caner Topaloğlu, Banvit antrenörü Orhun Ene ile oyuncusu Barış Özcan ve Beşiktaş Cola Turka oyuncusu Cehver Özer katıldılar.



Panel İsmet Badem’in sunumu ile başlarken, Mehmet Baturalp ve Çetin Yılmaz, öğrencilere kendilerini tanıttılar ve onlara yaşadıkları anılarını anlattılar. Panelde diğer konuklarda basketbola nasıl başladıklarını, neler yaşadıklarını çocuklarla paylaştılar.

Bir öğrencinin Çetin Yılmaz’a sorduğu, “Basketbol sizin için ne anlam ifade ediyor” sorusu üzerine, “Basketbol benim hayatım” cevabını veren Yılmaz, büyük alkış aldı. Panelde daha sonra ise soru-cevap kısmına geçildi.

Öğrencilerin ilginç ve zorlu soruları konuşmacıları terletirken, en iyi ve zor soruyu yönelten öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


TBF
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006