KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 28.09.09, 15:42
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Standart Baumann: "Dünya Şampiyonası Bizim Elmasımız"

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Ülkemizde gerçekleştirilecek olan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nın ana sponsoru Beko’nun tanıtımının yapıldığı toplantıda FIBA Genel Sekreteri Patrick Baumann, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ülkemizde gerçekleştirilecek olan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nın ana sponsoru Beko’nun tanıtımının yapıldığı toplantıda FIBA Genel Sekreteri Patrick Baumann, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Taksim Hyatt Regency Otel’de gerçekleştirilen ve Murat Murathanoğlu’nun sunduğu toplantıya, FIBA Genel Sekreteri Patrick Baumann, TBF Başkanı Turgay Demirel, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Aka Gündüz Özdemir, Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, çok sayıda davetli ve basın mensupları katıldı.

Beko ile uzun vadeli bir ortaklığın başlangıcını yaptıklarını belirten FIBA Genel Sekreteri Patrick Baumann, ''Dünya Basketbol Şampiyonası bizim en büyük organizasyonumuz. Bizim elmasımız. En değerli turnuvamız bu turnuva'' dedi.

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nın İstanbul, Ankara ve İzmir dışında planlanan Antalya’nın takvimde yer almamasının kendisini nasıl etkilediği yönündeki soruya Baumann, ''Geçen sene açıkçası biraz endişemiz vardı. Bu sır değil. Ancak sorunların giderildiğini görmek bizi mutlu ediyor. Antalya'nın şampiyona takviminde yer almaması bizi biraz üzdü. Bu şehirde çok iyi deneyimler yaşadık. Gelecek olanlar da Antalya'nın sahillerini merak ediyordu. Ancak şimdi Kayseri var. Oradaki insanların çok iyi motive olduğunu biliyoruz. Her şey iyi gidiyor. Bir endişemiz yok'' diye yanıtladı.

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’na Dirk Nowitzki’li Almanya, Andrei Kirilenko’lu Rusya, üç NBA oyuncusunu kadrosunda barındıran Dominik Cumhuriyeti, son yıllarda basketbola büyük yatırımlar yapan Büyük Britanya, Avrupa Basketbolunun ekol ülkelerinden Litvanya’nın Wild Card için yarışan ülkeler arasında yer aldığının sorulması üzerine Baumann, “Wild Card alacak ülkeyi belirlemek için çok sayıda kriterimiz var. NBA’de oyuncu sayısı bu kriterlerden sadece birisi. Ancak biz Euroleague’in de aynı seviyede olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle Wild Card’da bir çok kriterimiz bulunuyor” dedi.

TBF
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006