KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 28.09.09, 15:37
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Standart Beko, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’na Ana Sponsor Oldu

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Ülkemizde düzenlenecek olan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nın ana sponsoru Beko’nun tanıtıldığı toplantı Taksim Hyatt Regency Otel’de gerçekleştirildi.

Ülkemizde düzenlenecek olan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nın ana sponsoru Beko’nun tanıtıldığı toplantı Taksim Hyatt Regency Otel’de gerçekleştirildi.

Taksim Hyatt Regency Otel’de Murat Murathanoğlu’nun sunduğu toplantıya, FIBA Genel Sekreteri Patrick Baumann, TBF Başkanı Turgay Demirel, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Aka Gündüz Özdemir, Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, çok sayıda davetli ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF Başkanı Turgay Demirel, 2010 yılında ülkemizde düzenlenecek olan Dünya Basketbol Şampiyonası’nın ülke spor tarihinin bu zamana kadar yapılacak olan en önemli organizasyonu olduğunu belirtirken, “Bu şampiyonada bir çok yıldız oyuncu ve 24 başarılı ülke Dünya Şampiyonu olabilmek için yarışacaklar. Son iki Dünya Basketbol Şampiyonası’nı düzenleyen ABD ve Japonya’dan sonra ülkemizin 2010’a ev sahipliği yapacak olması da sorumluluğumuzu bir kat daha arttırıyor. Biz Türkiye Basketbol Federasyonu olarak 2010’u en iyi şekilde yapmak istediğimizi ifade ettik. Bu organizasyonu başarılı yapmak için sadece istek ve tecrübeli kadrolar ile çok tutku ile çalışan gönüllü organizasyonları yeterli olmuyor. Seyircilerin katılımı çok önemli. Bunun dışında medyanın desteği büyük önem arz ediyor. Her şeyden önemlisi ise bu organizasyona destek verecek kurumların bu şampiyonaya katkı sağlamasıdır. Ülkemizin en önemli kurumlarından biri olan Koç Holding’in şirketi Arçelik’in desteği büyük anlam ifade ediyor. Bu değerli işbirliğinin her taraf için olumlu ve hayırlı olmasını istiyorum” dedi.


Her zaman için fark yaratan işlere imza attıklarını belirten Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, “2010 yılında ülkemizde düzenlenecek olan şampiyonanın en büyük sponsoru olduğumuzu söylemek istiyorum. Türkiye’de ilk defa bir marka bu kapsamda sponsor oluyor. 100’den fazla ülkede satılan Beko markasının, basketbol sporunun doğasıyla özdeşleştiğini düşünüyoruz. 2006 yılında Türkiye Basketbol Ligine isim sponsoru olduk. Basketbol yatırımızla bu sporun gelişimine katkıda bulunduğumuzu düşünüyoruz. Bu ligde yetişen sporcular ülkemizi başta NBA olmak üzere Avrupa’da başarıyla temsil ediyorlar. Beko, ülkemizdeki basketbol yatırımlarına bir süredir ulusal alanda da devam ediyor. Çin’de düzenlenen 2009 Asya Şampiyonası ve Polonya’daki Eurobasket sponsorluklarıyla önemli adımlar attık. Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası’nın sponsoru olarak basketbol yatırımlarımızı en üst seviyeye taşımaktan mutluluk duyuyoruz. Bu şampiyonanın basketbolumuzun kilometre taşı olacağı gibi ülke temsiliyeti açısından da önemli. Bu işbirliğinin basketbol sporu ve markamıza hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.


Uzun süreli bir ortaklığın başlamasını dileyen FIBA Genel Sekreteri Patrick Baumann, “Geçtiğimiz yıllarda Türkiye Basketbol Federasyonu ile ortaklıklarımız oldu. Bu nedenle Başkan Turgay Demirel’e ve yetkililere teşekkür ediyorum. Bizim en değerli turnuvamız Dünya Basketbol Şampiyonası. Bu nedenle organizasyona çok önem veriyoruz. Beko da bizim gibi Türkiye dışında da çok önemli atılımlar gerçekleştiriyor. Bizim de FIBA olarak basketbolu birinci sınıf spor yapma hedefimiz bulunuyor. 2010 yılında çok güçlü takımlar burada mücadele edecekler. Koç Grubuna, Beko’ya ve Türkiye Basketbol Federasyonu’na bı ortalıktan dolayı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.


Türkiye’nin 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak olmasının gurur verici olduğunu söyleyen Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Aka Gündüz Özdemir, “Bu önemli organizasyon hepimize büyük katkılar sağlayacaktır. Koç markası ülkemiz açısından çok değerli olduğu gibi ülkemizin yurt dışındaki imajı açısından da önemlidir. Koç grubu olarak toplumsal gelişime katkı sağlıyoruz. Yıllardır bir çok önemli alanda destekler verdik. Marka iletişimi açısından sporun yeri çok önemlidir. Türkiye’nin en yenilikçi ve ARGE’ye en çok yatırım yapan grubu olarak son yıllarda yıldızı yükselen basketbola destek verdiğimiz için mutluyuz. Üç yıldır Türkiye Basketbol Ligi’nin sponsoruyuz. Gerek lig gerekse de yurt dışındaki oyuncuların başarısıyla basketbol sporu büyük bir itibar kazanmıştır. Bu yıl basketbola verdiğimiz desteği bir adım daha yukarı taşıyoruz. Beko’nun bu organizasyona sponsor olması bizim için çok önemlidir. Sponsorluk anlaşmasının her iki tarafa da önemli katkılar yapacağını düşünüyorum. 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan takımlara başarılar dilerim” dedi.

Basın toplantısının ardından FIBA Genel Sekreteri Patrick Baumann, TBF Başkanı Turgay Demirel, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Aka Gündüz Özdemir, Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, basketbol topu imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

TBF
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
beko 2010 oyunu beko 2010 oyunları beko 2010 oyun beko 2010 oyna beko 2010 oyunu oyna 2010 dünya basketbol şampiyonası sponsorları

Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006