KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.09.09, 19:04
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Standart "Takım karakterine önem veriyoruz.."

Başkent ekibinden yapılan yazılı açıklamada Özyer, İtalya'nın Bormio ve Biella şehirlerindeki çalışma dönemlerini değerlendirdi.

Murat Özyer, sezon boyunca takımda oyun kurucu görevini üstlenecek Tutku, Mallet ve Soner'in sakatlıkları yüzünden oldukça sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını ama bunu Genç Telekom'dan bu yıl kadroya katılan Pertev ile gidermeye çalıştıklarını belirtti.

Bolu kampının ardından ikinci etap çalışmaları için İtalya'ya gittiklerini ifade eden Özyer, ''Bolu'daki 8 günlük kamptan sonra İtalya'ya gittik. Üç oyun kurucumuzun da sakat olması nedeniyle Bolu'daki Banvit, İtalya kampının başındaki Air Avelino ve Siena maçlarını iptal etmek zorunda kaldık. Bormio'da 3, daha sonra geçtiğimiz Biella'da ise 2 karşılaşma oynadık ve Ankara'ya döndük. İtalya kampımız sırasında kondisyon, teknik ve taktik idmanlarımızı da sürdürdük'' dedi.

İtalya kampında takım karakteri, sosyal uyum, kondisyon ve oyun sistemlerinin temellerini atmak istediklerini belirten Özyer, şunları kaydetti:
''Nisan, mayıs ve haziran aylarında bize en çok lazım olacak şey bu. Takımdaki oyuncularımızın kazanmayı arzulamaları ve pozitif yapıya sahip olmaları ilerlememize hız katıyor. Sosyal uyumumuz da buna paralel olarak ilerliyor. Sakatlıkları olan Tutku ve Soner'in, milli takım çalışmalarından dolayı takıma yeni katılan Andre Owens'ın ve Polonya'da ki Avrupa Şampiyonası'ndan yeni dönen Bekir'in yoklukları hızımızı azalttı.''

-''KAYSERİ'DEKİ TURNUVA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLACAK''-
Türk Telekom antrenörü Murat Özyer Kayseri'de düzenlenecek Türk Telekom İnternational Cup 2 Turnuvası'nın kendileri açısından önemli olduğunu vurguladı.

Bu hafta sonu yapılacak turnuvaya önemli takımların katılacağını ifade eden Özyer, açıklamasını şöyle tamamladı:
''Turnuvada, ULEB Avrupa Kupası'nda yer alan Beşiktaş Cola Turka ve Türk Telekom ile Eurochallenge Kupası takımlarından Lokomotiv Rostov gibi güçlü takımların yer alması çok önemli. Bu sezon da iyi oyuncularla iddialı bir takım kuran Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin katılımıyla, turnuvanın reytingini artıracağını düşünüyorum. Kayseri halkının da turnuvayı seyirci olarak desteklemesiyle 3 gün boyunca Kayseri şehri basketbolun tadını çıkaracak.''

ajansspor
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006