KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.09.09, 18:08
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow Banvit-TÜBAD Basın Toplantısı Yapıldı

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Geleneksel Banvit-TÜBAD (Türkiye Basketol Antrenörleri Derneği) turnuvasının basın toplantısı Ramada Plaza Oteli’nde yapıldı.

Bu yıl 5. si yapılacak olan turnuvaya 30 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında, Bandırma ev sahipliği yaparken turnuva öncesinde basın toplantısı yapıldı. Basın Toplantısı’na Banvit Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, TÜBAD Başkanı Önder Seden, TÜBAD 2. Başkanı Mehmet Baturalp, Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk, Banvit Alt Yapı Sorumlusu Selçuk Ernak, TÜBAD Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Basketbol Federasyonu Medya ve Tesisler Direktörü Doğan Hakyemez ile birlikte çok sayıda basın mensubu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Selçuk Ernak, artık geleneksel hale gelen turnuvanın bu yıl da çok iyi geçeceğine inandığını belirterek basın mensuplarından da sayfalarında veya ekranlarında turnuvaya geniş yer ayırmalarını rica etti.

TÜBAD Başkanı Önder Seden ise yaptığı konuşmada “ Turnuvaya her geçen yıl katılım daha da genişliyor. ''Kaliteli ve iyi bir turnuva olacak. Turnuvanın yapılmasında bizi hep destekleyen federasyonumuza da ayrıca teşekkür ediyorum.TÜBAD olarak tek çatı altında toplandık. Sadece turnuva da yapmıyoruz, eğitici çalışmalarımız, panellerimiz oluyor” dedi.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Banvit Kulübü Başkanı Özkan Kılıç ise basın toplantısında yaptığı konuşmada Banvit’in TÜBAD’a destek vermesinden dolayı çok memnun olduklarını söyleyerek, “ Düzenlediğimiz basın toplantılarına Bandırma’da bu kadar çok basın mensubunu toplamamız pek mümkün olmuyor. Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Banvit TÜBAD turnuvasının bu yıl 5. sini düzenleyeceğiz. Biz Banvit ailesi olarak sporda kalıcı olmayı öğrendik. Ekonomik şartlar elverdiği müddetçe sporun içinde yer almak istiyoruz. Turnuvanın yapılması için biz her zaman destekleyen ve yüreklendiren Basketbol Federasyonumuzu da teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı sonunda bir basın mensubunun “ Banvit markası ve kulübü olarak Avrupa’da yer almaya nasıl bakıyorsunuz” sorusu üzerine ise Kılıç; “ Avrupa’da yer almak bizim hem marka hem de kulüp olarak ana hedefimiz. Banvit markası bugün yatırımlarının neredeyse yarıya yakınını Avrupa’da yapıyor. Basketbol olarak da öncelikli hedefimiz ULEB takımı olmak. Bugün bize Euroleague’de yer almak ister misiniz diye sorsalar düşünmeden evet deriz” şeklinde konuştu.

TÜBAD 2. Başkanı Mehmet Baturalp ise yaptığı konuşmada Bandırma’da yaşanan sel felaketinin Banvit fabrikasını neredeyse çalışamaz hale getirmesine rağmen Banvit’in bu turnuvadan vazgeçmediğini söyleyerek, “ Eğer turnuvadan vazgeçmiş olsalardı bunda çok haklı olurlardı. Yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen hala bizim yanımızda durmaya devam ediyorlar. Bu yüzden onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Türkiye Basketbol Federasyonu da turnuvanın gerçekleştirilmesinde bize çok destek oldu. Bu desteklerinden dolayı onlara da çok teşekkür ediyorum. Bu yıl turnuva geçmiş yıllara oranla daha mücadeleli ve çekişmeli geçecek. Çünkü turnuvaya çok iyi takımlar katılıyor” değerlendirmesinde bulundu

İzleyiciler arasından söz alan antrenör Çetin Yılmaz ise Banvit’in turnuvaya verdiği destek ile önümüzdeki yıllarda yetişecek antrenörlerin de yolunu açtığını, turnuvayı canlı olarak yayınlayacak olan Spormax ve SkyTürk kanalarının ise turnuvanın basketbolseverlerin evine kadar gitmesine aracı olduğu için çok teşekkür ettiğini söyledi.



5. Banvit- TÜBAD turnuvasında bu yıl 7 takım mücadele edecek. Daha önce turnuvaya katılacağı bilinen İtalya kulüplerinden Teramo sakat oyuncu sayısının çok olmasından dolayı turnuvaya katılamayacağını açıklarken Banvit Karaali Acar Spor Salonu’nda yapılacak turnuvaya Banvit, Beşiktaş Cola Turka, Efes Pilsen, Galatasaray Cafe Crown, Kızılyıldız (Sırbistan) Panellinios (Yunanistan) ve Union Olimpija (Slovenya) takımları katılacak. Karşılaşmalar Spormax ve SkyTürk ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006