KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.09.09, 17:33
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Standart Michael Jordan'ın duygusal anları!

Basketbolun efsane ismi Michael Jordan, Naismith Memorial Basketball Hall of Fame’e kabul töreninde oldukça duygusal anlar yaşadı. Teşekkür konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Jordan, "İnsanlar benim gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olduğumu söylüyor" dedi...

MİLLİYET

Basketbolun efsane ismi Michael Jordan, basketbolda üstün başarı gösteren oyuncuları, antrenörleri, hakemleri ve bu sporun diğer önemli kişilerini içeren; bu spor için oldukça önemli bir müze olarak kabul edilen Naismith Memorial Basketball Hall of Fame’e kabul töreninde oldukça duygusal anlar yaşadı.

Teşekkür konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamayan 46 yaşındaki eski basketbolcu, “İnsanlar benim gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olduğumu söylüyor. Jerry West, Elgin Baylor ya da Wilt Chamberlain gibi isimlere karşı oynamadım. Bu insanlardan daha iyi olup olmadığıma karar verecek kişi ben değilim” dedi.

Jordan ile birlikte David Robinson, John Stockton, Jerry Sloan ve C. Vivian Stringer da Hall of Fame’e kabul edilme onurunu yaşadı.

ajansspor
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006