KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.09.09, 17:20
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Unhappy Erdenay: "Böyle bittiği için üzgünüz"

A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, şampiyonada iyi oynayarak beş maç kazandıklarını ve biraz şanslı olmaları durumunda daha farklı bir sonuç elde edebileceklerini söyledi.


Slovenya karşısında aldıkları yenilgi sonrası Yunanistan ile eşleştiklerini söyleyen A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, “Yunanistan karşısında iyi mücadele etmemize rağmen uzatma bölümünde maçı kaybettik. Oyuncularımız iki klasman maçını da kaybetti. Biz bu şampiyonada iyi oynayarak beş maç kazandık. Biraz daha şanslı olsaydık daha farklı bir sonuç elde edebilirdik. Sırbistan ve İspanya şimdi finalde mücadele edecek. Biz her ikisini de mağlup ettik. Böyle bittiği için üzgünüz. Oyunculara gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Önümüzdeki yıl düzenlenecek olan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası ile ilgili olarak ise Erdenay, “Şayet biz Yunanistan maçını kazansaydık bu şampiyonada her şey daha farklı olabilirdi. O maçta hakemlerin yönetimini herkes gördü. Takım olarak buradaki mücadelemiz 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası için umut verici” açıklamasında bulundu.


basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006