KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Online Film/Dizi izle > Yabancı Film izle


Yabancı Film izle - Online yabancı DVD-VCD-DIVX Türkçe dublaj ve altyazılı filmler


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 25.08.09, 15:40
kasvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
red
 
Kaydolma: 10.01.07
Erkek - 34
Mesajlar: 6.935
Teşekkürler: 260
Üyeye 945 kez teşekkür edildi
Arrow Watchmen izle | 2009 | Bilim Kurgu, Aksiyon | TR Dublaj

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Yönetmen:
Zack Snyder
Oyuncular: Patrick Wilson, Carla Gugino, Malin Akerman, Billy Crudup, Stephen McHattie, Jeffrey Dean Morgan
Senaryo: David Hayter, Alan Moore (Kitap), Alex Tse, Dave G
Tür: Aksiyon, Bilim-Kurgu


Watchmen, Alan Moore, Dave Gibbons ve John Higgins tarafından yaratılmış 12 sayılık bir çizgi romandır. DC Comics tarafından 1986-1987 boyunca tek tek sayıları basılan eser, daha sonra sayılar birleşik bir şekilde tek bir kitap halinde basılmıştır. Watchmen'in temelleri, Moore'nin DC'ye sunduğu bir hikâye önerisi ile atıldı. Moore'nin sunduğu hikâye Charlton Comics'ten elde ettiği süper kahraman karakterlerini içeriyordu; bununla birlikte DC, Moore'nin sunduğu hikâye bu karakterleri daha sonrası için kullanılamaz kılacağından, Moore'nin orijinal karakterleri yaratmasını istedi.

Moore hikâyeyi hem süper kahraman imgesini incelemek ve yapısöküme uğratmak hem de çağdaş kaygı ve sorunları yansıtmak için bir araç olarak olarak kullanmıştır. Alternatif bir evrende, ABD'de geçmektedir. ABD ile Sovyetler Birliği'nin bir nükleer savaşa doğru sürüklendiği bir zamanda geçen hikâyede, kostümlü süper kahramanlar yasa dışı ilan edilmiş ve çoğunluğu süper kahramanlığı bırakmış, kalanlarsa devlet için çalışmaya başlamıştır. Devlet için çalışan süper kahramanlardan birinin öldürülmesiyle ve bu cinayetin araştırılmasıyla başlayan hikâye gerçekte çok daha büyük ve önemli bir komplonun keşfedilmesiyle devam eder.

Watchmen gerek konusu gerekse hikâye anlatım tarzıyla çizgi roman tarzı açısından önemli bir adım ve yenilik olmuş, gerek çizgi roman gerekse genel yazı ve sanat dünyasından takdir toplamış, 1989 yılında Hugo Ödülü'ne lâyık görülmüştür.

2009 yılında filmi yapılmıştır. Film süre olarak da bir hayli uzundur. İzleyenler filmi çok beğenmiştir 2009 mart ayın sonunda Watchmen Türkçe'ye çevirilmişti


İyi Seyirler


BÖLÜM 1



BÖLÜM 2



BÖLÜM 3



BÖLÜM 4



BÖLÜM 5



BÖLÜM 6



BÖLÜM 7



BÖLÜM 8



BÖLÜM 9



BÖLÜM 10

Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006