KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Online Oyunlar > Karahan Online


Karahan Online - Yepyeni Türk oyunu Karahan Online görevleri, skill'ler, itemler, oyun hikayesi, karakterler...


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 27.05.09, 05:51
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Tamam Karahan OnLine Arayüz ve Oyun Kontrolleri

Göstergeler

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


1. Karakter Durum Çubuğu
Bu pencere üç hayati çubuğu gösterir. Bu çubuklar karakterinizin o anki ve toplam Sağlığını, Ruh'unu ve bir sonraki seviyeye geçmek için gerekli olan Tecrübe miktarınızı belirtirler.

2. Karakter Hali
Karakter Hali bölümü biraz sinsidir. Normal şartlar altında farkedilmez. Ancak bir geliştirmeye ya da kısıtlamaya maruz kaldıysanız, ilgili simge sizi bilgilendirmek için burada gösterilecektir.

3. Hayvanınızın Hali Penceresi
Bu pencere, o anda kullanmakta olduğunuz hayvan hakkında temel bilgileri gösterir. Bu ruhsal hayvanların beslenmeye ihtiyaçları olduğunda, doğal yeteneklerinden faydalanmak istiyorsanız, gösterilen istatistikleri takip etmeniz akıllıca olur.

4. Mini Harita
Bu pencerenin amacı siz Çin'de dolaşırken size yön göstermede yardımcı olmaktır. İlgilendiğiniz noktalara bakarak ya da koordinatlar sayesinde tecrübesiz bir maceracı bile hızlı ve verimli bir biçimde yönünü bulabilir!

5. Özel Etki Penceresi
Bazı "Özel Eşyalar" size belirli bir süre devam eden etkiler verirler. Bunlar, fazladan Çanta yeri veya bir giyisi için sınırlı süre olabilirler. Etki ne olursa olsun, eğer ayrıcalıklı bir eşya dükkanından temin edilmişlerse, sizin rahatlığınız için buraya bir hatırlatma konulur.

6. Menü Çubuğu
Oyunun bazı daha sistematik işlevleri önemlerine göre kendi yerlerini hakederler. Bunlar Kavim Hazinesi, Genel Anketler ve benzerlerini içerir.

7. Eylem Çubuğu
“Karahan” tamamen hızlı düşünme ve ani reflekslerle alakalıdır. Bir savaşçı kılıcını zamanında çekemezse savaşı kazanamaz. Bu nedenle, Eylem Çubuğu konuklara bir dizi tuşu yönetme hakkı verir, kullanıcının seçimine göre [F1] ~ [F12] veya [1] ~ [0] tuşları en sık kullanılan becerilere ve eşyalara erişim kolay erişim imkanı sağlar.

8. Sistem Mesajı Penceresi
Bu bölüm Oyunun kendisi tarafından üretilen hatırlatmalar, hasar gibimesajları veya Konuk Servisi Temsilcisi tarafından yazılan önemli duyuruları içerir.

9. Sohbet Penceresi
Başka konuklarla sohbet edebilmek çevrimiçi oyunların önemli bir özelliğidir. Bu sebeple “Karahan” sosyal etkileşimler etrafında inşa edilmiştir; sevdiğiniz oyunculara buradan yazıp onların yazdıklarını buradan okuyabilirsiniz. Aynı şekilde etrafınızdakilerle, Kavminizin üyeleriyle, Ailenizin üyeleriyle konuşabilir hatta doğru "Sohbet Kanalı"nı seçerek çok uzak mesafedeki kişilerle bile özel konuşmalar yapabilirsiniz.

10. Kısayol Çubuğu
Kısayol Çubuğu sıkça kullanılan oyun menülerine ulaşmak için kullanıcı dostu bir metot sağlar. Örneğin ilgili bir ikona tıklayarak Karakter Statlarınızı, Dövüş Sanatı teknikleriniz, Görevlerinizi, Çantanızı, Arkadaş Listenizi ve daha fazlasını kolayca görebilirsiniz!

11. Takım Penceresi
Bu pencere Karakter Durum Çubuğuna benzer. Bir avlanma takımındayken bu kullanıcı arayüzü sizi takım arkadaşlarınızın durumu hakkında bilgilendirir, Örneğin onların Sağlıkları ve Seviyeleri gibi.

Kontroller
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006