KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Online Oyunlar > Karahan Online


Karahan Online - Yepyeni Türk oyunu Karahan Online görevleri, skill'ler, itemler, oyun hikayesi, karakterler...


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 27.05.09, 05:47
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Tamam Karahan OnLine Aile (Clan) Sistemi

Aile Sistemi

Genç savaşçı! Dikkatli dinle! Gökkavim'in meydan okumalarına karşılık verirken sadece tek başına kendi gücünün yeterli olmadığını, bunun yerine asıl hedefine ulaşmak için ihtiyaç duyduğun kuvvetin birliktelikten geldiğini er geç anlayacaksın. Yaratıklar ya da düşmanlar olsun, hayatta kalma şansınız, güvendiğiniz savaşçılarla yeteneklerinizi birleştirmeniz sayesinde büyük oranda artar. Birlikte karşılaşacağınız zorlukların ve karmaşaların üstesinden gelerek kendinize muhteşem bir gelecek inşa edebilirsiniz.

“Karahan”, bir Aile Sistemine sahiptir, pek çok yönden diğer gururlu savaşçılarla tek amaç için tek bayrak altında toplandığınız Guild sistemine benzer. Kullanışlı sosyal araçlar sağlayarak Aileler üylerine özel sohbet kanalları sağlarlar.

Genel Duyuru
Bazen Aile Reisleri, bütün üylerine bir haber ya da emir vermek ister. Herşeyden önce, büyük grupları yönetmek zordur! Böylece sizinki gibi gürleyen bir ses ile Aile Reislerinin Genel Duyuruları bütün bölgelerde yayınlanır!

Duyuru Tahtası
Çevrimiçi oyunların büyük dinamizmi nedeniyle, ne yazık ki her oyuncu aynı zamanda çevrimiçi olamazlar. Üyelerin öğrenmeleri gereken önemli bir duyuru olduğunda, Aile Reisleri Duyuru Tahtalarına herkesin okuması için bir sonraki duyuru değişimine kadar orada kalacak bir mesaj bırakabilirler.

Örnek Bir Duyuru Tahtası:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


İkinci Reis
Bütün liderler gibi, görevlerinizi güvenebileceğiniz, her daim arkanızı kolayacak ve sizi güvenliğe ulaştırabilecek bir danışmana paylaştırmak akıllıca olur.İkinci Reislerine, veya Yardımcı Aile Reislerine, fazladan bir kaç yetenek verilmişti. Örneğin, Aileye katılma davetinin genişletilmesi, kapasitenin arttırılması veya bir alçağın aileden menedilmesi gibi.

Ünvan
Bazen bir liderin verebileceği en güzel hediye, öne çıkmış bir savaşçıya, halkın arasında seçilmesini sağlayabilecek küçük bir nişan vermesidir. Bunun için bir Aile Reisi, üyesine eşsiz bir Aile Ünvanı verebilir.

Kov
Hiçbir Aile dağılmaya karşı güvende değildir! Bazen insanlar değişir, bazen karşı saflara katılmayı seçerler. Böyle durumlarda olay gittikçe kötüleşir ve Aile Reisi sevgili üyesiyle sorunları çözemez hale gelir, o zaman Aile Reisi bu üyeyi Aile Listesinden silebilir.

Terk Et
Bazen kişi kendini daha fazla beraber olmak istemediği bireylerle çevrelenmiş hisseder. Bu talihsiz bir olay olsa bile “Karahan” size istediğiniz bireylere katılıp gene istediğiniz bireylerden ayrılma özgürlüğü tanır.

Dağıt
Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bazen en iyinin en iyisi bile yeni bir başlangıç için çözülmelidir. Aile Reisi, kalıcı olarak Aileyi dağıtmaya karar verirse, önce Ailenin kalan bütün üyelerini Kovmayı unutmamalıdır.

Simge
Aileler toplumun tanınan kısımlarıdır. Bu yüzden damganızı tarihe vurmanız için, düşmanlarınızın mutlak gücün simgesini, sizin simgenizi, tanımaları için Aile Simgesi kullanabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
karahan online aile

Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006