KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Trabzonspor


Trabzonspor - Trabzonspor taraftarlarının bölümü


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 13.02.09, 15:46
FuzuLee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 07.12.08
Erkek
Mesajlar: 57
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Şener'den terİm aÇiklamasi!!!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in bordo-mavili takımdan sadece Gökhan Ünal'ı kadroya almasını “gönül almak” olarak değerlendirdi.

Radyospor programcısı Aydın Cingöz'e konuşan Şener, şampiyonluk şansları, Beşiktaş maçı ve Terim'in tercihleri konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

BEŞİKTAŞ'TAN İYİ SONUÇ ALACAĞIZ

Ankaragücü karşısında alınan üç puanı değerlendiren Şener, “Takımımızın durumu oldukça iyi. Ankaragücü maçını son dakika golüyle kazandık her hafta daha iyiye gidiyoruz ve daha rahat kazanacağımız günler gelecek. Önümüzde Beşiktaş maçı var o maçta alacağımız puan ya da puanlar zirvedeki yerimizi belirleyecek. Umarım Beşiktaş maçından iyi bir sonuç alacağız, buna inancımız tam.”

LİGİ İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ

Süper Lig'in kalan maçlarında önemli bir fikstür avantajına sahip olduklarının altını çizen Şener, sözlerine şöyle devam etti:

“ Bu gidişat bizim lig sonunda çok iyi bir sonuç alacağımızı gösteriyor. Çünkü Fenerbahçe ile son maçta evimizde oynayacağız, Galatasaray Trabzon'a gelecek, sadece Sivas'a gideceğiz. Önemli bir fikstür avantajına sahibiz. Şampiyonluk için kesin bir ifade kullanmak istemiyorum ama önemli avantajlara sahibiz.”

Yeni transfer Alanzinho'nun iyi bir transfer olduğunu vurgulayan Şener, Brezilyalı oyuncunun zaman içinde takıma çok büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade ederek, “Birden bire ilk 11'de oynaması zor. Oturmuş bir takım var, hocanın da bir anda bu takımı değiştirmesi doğru olmaz ama çok iyi bir oyuncu olduğu kesin” dedi.

EGEMEN VE SELÇUK ÇOĞUNDAN İYİ

Milli Takım'ın Fildişi ile yapacağı hazırlık maçı için Fatih Terim'in Trabzonspor'dan sadece Gökhan Ünal'ın kadroya dahil etmesine de değinen Şener, sözlerine şöyle devam etti:

“Terim, Galatasaray'dan altı, Fenerbahçe'den beş, Trabzonspor'dan bir kişi aldı. Tabi ki tercih Terim'in ama Trabzonspor'dan sadece Gökhan Ünal'ı alması, bizden gönül almak gibi geldi bana. Teknik Direktör değilim ama Trabzonspor'dan Egemen ve Selçuk açıklanan milli takım kadrosunda olan birçok futbolcunun önüne geçer.”
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006