KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Trabzonspor


Trabzonspor - Trabzonspor taraftarlarının bölümü


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 11.02.09, 00:27
FuzuLee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 07.12.08
Erkek
Mesajlar: 57
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Dergİmİzİn Şubat sayisi bayİlerde!!!

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



Kulübümüzün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin 63. sayısı yenilenen yüzüyle piyasaya çıktı. Trabzonspor Dergisi, 112 sayfalık dopdolu içeriğinin yanı sıra 50x70 cm'lik kuşe kağıda basılı Umut Bulut posteriyle birlikte bayilerdeki yerini aldı.


Dergimizin bu ayki sayısında, orta sahanın başarılı ismi Gustavo Colman ve eşi Fernanda'nın evine konuk olduk. Colman'ın iç dünyası ve özel hayatının ele alındığı söyleşide Gustavo'nun bilmediğiniz yönlerini bulacaksınız.

Antalya kampındaki fotoroman tadındaki sayfaların yer aldığı 63. sayıda Bayan Futbol Takımı kaptanı Zeliha, Basketbol Takımı'nın Amerikalı oyuncusu Michael Scoot ve tribünleri renklendiren TSira Grubu'na yönelik söyleşileri de yer alıyor.

Hantal İbrahim lakaplı İdmanocağı'nın eski futbolcusu ibrahim Erol Küçüktepe yarım kupanın hikayesini anlattığı söyleşi ise sizi geçmiş zamanlara götürecek.

Genç oyuncumuz Göksu Alhas'ın futbolculuk hikayesi ve geleceğe yönelik verdiği mesajların yanı sıra başarılı yönetmen Yeşim Ustaoğlu'nun başarı hikayesine yer verilen sayıda ayrıca takımımızın Ocak ayında oynadığı maçlar, kulübümüzden haberler, tarihten sayfalar, Karadenizspor'un kaptanı Emre Özivgen'in röportajı da sayfaları süslüyor.

Birçok önemli konunun yer aldığı ve 5 TL’den bayilerde satışa sunulan Trabzonspor Dergisi, dopdolu içeriği ve değişen tasarımıyla beğeninize sunuldu.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006