KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Trabzonspor


Trabzonspor - Trabzonspor taraftarlarının bölümü


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 14.12.08, 15:17
FuzuLee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 07.12.08
Erkek
Mesajlar: 57
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Trabzon Bursa'da ofsayta düştü!

Haftalardır yenilmeyen Trabzonspor baştan sona zevkli ve çekişmeli geçen maçın son dakikalarında yediği golle ligde 8 haftadır kazanamayan Bursaspor'a mağlup oldu ve liderlik koltuğunu Sivasspor'a kaptırdı.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Teknik Direktör Ersun Yanal, Kocaeli maçındaki ilk 11'i bozmayarak Colman'ı yedek, Tayfun'u sağ bekte oynatarak Serkan'ın orta sahaya getireceği dinamizmden faydalanmayı ummuştu. Ancak Karadeniz ekibi, karşısında çok diri bir Bursaspor buldu. Sahanın ağırlığına her iki takım futbolcularının yoğun presi de eklenince ilk yarı taraflar uzun toplarla gol aramayı tercih etti. Özellikle maçın ilk yarısında Trabzonspor çok aceleci ve bir an önce sonuca gitmek ister görünürken ev sahibi ekip daha sağlam basıp gol pozisyonu vermeden rakibin açıklarını aradı.

Bunların birinde 35. dakikada Gökhan Güleç ceza sahası dışından çok güzel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu skorla biterken Ersun Yanal orta sahadaki hareketsizliği henüz devre bitmeden çözmek adına Tayfun'un yerine Colman'ı oyuna soktu. İkinci yarı Trabzon orta sahayı tamamen ele geçirip oyunu rakip sahaya yığdı. Ancak özellikle Bursa stoperlerinin gününde olması sayesinde net pozisyon üretmekte zorlandı. 60. dakikada Ersun Yanal haftalar sonra ilk kez Barış'ı da oyuna alarak her iki kanadı kullanmak istedi. Barış ve Yattara sürekli yer değiştirerek kanatlardan etkili toplar getirdiyse de Bursaspor tam anlamıyla etten duvar örmede son derece maharetliydi. 79. dakikada Bursa defansı bir kez çizgi halinde yakalanınca Trabzon'un golü geldi. Umut-Gökhan ikilisinin son haftalarda zaman zaman ortaya çıkan uyumu Bursa'da da gol getirdi. Golden sonra Trabzon galibiyeti yakalamak için daha da bastırırken Bursaspor ikinci yarı birkaç kez yakaladığı kontratak fırsatlarından sonuncusunda galibiyet golüne kavuştu. Trabzon savunmasının ofsayt diye durakladığı pozisyonda Bursa'nın genç golcüsü takımını haftalar sonra galip getiren golü atarken lideri de koltuğundan etmiş oldu.

BURSA 2-1 TRABZON

BURSASPOR: Ivankov 6, Ömer 6, İbrahim 7, Veli 5, Romaschenko 6 (Dk. 68 Emrah 4), Bekir Ozan 7 (Dk.73 Serdar 4), Mustafa 6, Yenal 6, Melo 7, Volkan 5 (Dk. 83 Sercan 5), Gökhan Güleç 8

TRABZONSPOR: Sylva 5, Tayfun 4 (Dk. 42 Colman 4), Song 5, Giray 6 (Dk. 64 Barış 4), Cale 5, Hüseyin 4, Selçuk 4, Serkan 3, Yattara 6 (Dk. 88 Isaac ?), Umut Bulut 7, Gökhan Ünal 5

GOLLER: Dk. 35 Gökhan Güleç, Dk. 90 Sercan Yıldırım / Dk. 79 Umut Bulut

SARI KARTLAR: Tayfun, Serkan, Umut

HAKEMLER: M. Kamil Abitoğlu 6, Cemal Bilgül 5, Hakan Yemişken 5

STAT: Bursa Atatürk

Sercan Yıldırım, Arsenal'in takibinde

Oyuna sonradan giren ve Trabzonspor'a karşı galibiyet golünü atan Bursasporlu Sercan Yıldırım'a Arsenal talip oldu. İngiliz kulübü yetkililerinin, Sercan'ı izlemek için Bursa'ya geldiği ve maçı VIP tribününden takip ettiği açıklandı. Bursaspor'da kadro dışı kalan ve dün akşam saatlerinde affedilen yıldız futbolcunun sakat olmasına rağmen oynamak istediği öğrenildi. Teknik Direktör Güvenç Kurtar, "Sercan'ın affı bize akşam 20.00'de geldi. Hemen onu kadroya aldık. Maçta oynayacağı kesin değildi. Yanıma geldi ve oynayacağını söyledi, biz de sahaya sürdük." dedi.

Ersun Yanal: Tartışmalı bir gol yedik

Sercan Yıldırım'ın Bursaspor'a galibiyeti getiren golünde ofsayt tartışmaları yaşandı. Birçok spor otoritesi Sercan'ın ofsaytta olduğu konusunda hemfikir oldu. Bunu, yayıncı kuruluşun görüntüleri de doğruladı. Tartışmalı bir gol yediklerine dikkati çeken Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise "Son pasları verecek kalite yoksunluğu içinde göründük." dedi. Her maçı kazanmaya çalışan bir takım olduklarına işaret eden başarılı hoca, "Son vuruşları değerlendirseydik böyle olmayacaktı. Son dakikada beklemediğimiz bir anda sürpriz bir şekilde tartışmalı bir gol yedik." ifadelerini kullandı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006