KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Yaşam & Eğlence > Kadınca


Kadınca - Kadınların buluşma noktası


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 13.12.08, 20:25
byZaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 13.01.08
Kadın
Mesajlar: 567
Teşekkürler: 17
Üyeye 92 kez teşekkür edildi
Yeni ERKEKLERİN NEFRET ETTİĞİ KADINLAR =o

Erkekler kadınlara aşıktır. Kadınlara ulaşmanın yolu güzel görünmeye, iyi kokmaya ve güzel konuşmaya çalışmaktan geçer...
Ancak henüz erkekler kadınlarla birlikte ve onlarsız yaşamayı başaramadı.. Çünkü erkeklere göre kadınlar hem mükemmeller hem de değiller..

Erkeklerin nefret ettikleri 10 kadın davranışı..

1. Seksi silah olarak kullananlar
İlişkilerde çoğu kadın kendi üstünlüklerini kurmak için erkeklerin seks isteklerine duyarsız kalır. Bu cesur davranış kendi aralarında alkışlanırken, erkeklere göre basit gibi görünen bu insan ihtiyacından kadınların gerçekten vazgeçebileceklerini düşünmemeleri gerekiyor.

2. Vır vır konuşanlar
Çoğu kadın konuşmayı sever ve eğer bir erkek onlara bir fırsat verirse susmak bilmeyebilir. Bu erkeklerin kadınların ne söylediklerine dikkat etmeyecekleri anlamına gelmez sadece erkekler her detayı duymak istemiyor.

3. Bayılıncaya kadar alış veriş yapanlar
Alış veriş zamanı geldiğinde, çoğu kadın için bir gün yetmez. Vitrinlere bakmak, tek tek incelemek ve fiyatları bilmek isterler. Bir ayakkabı ve giysi mağazasında yeme, içme ve diğer sorumlulukları düşünmeden saatler harcayabilirler. Erkeklere göre en kötüsü onunla dolaşmasını istemesi.. Mağaza mağaza, amaçsızca, her kıyafete ve ayakkabıya bakarak gerektiğinde büyük paralar ödemekten sıkılıyorlar.4. Aşırı duygusallaşanlar
Herşeye ağlamak. Acıklı ya da mutlu bir filme, kırılan bir tırnağa ya da kötü kesilen saça. Erkeklere göre daha kötüsü onlardan bu duygusallıklarını gidermelerini beklemeleri. Kadınlar bu tür durumlarda erkeklerin omuzunda ağlamak isterken, diğer taraftan onu rahatlatan şeyler söylemenizi beklerler.
Erkekler bir kadını rahatlatacak şeyi henüz bilmiyorlar. Onlara söyledikleri şey çok iyi gelebilir veya onları incitebilir. Erkekler her dakika omuzlarını ıslatan bir kadın istemiyor.

5. Kişisel alanlara saldıranlar
Kadınların erkeklerin kişisel eşyalarını karıştırmak gibi içgüdüsel tiki vardır. İlişkisinin ya da evliliğinin uzun sürmesini isteyen kadınlar bir gümrük görevlisi gibi herşeyinizi alt üst edebilir. Bu tür davranıştan aslında kadınlar da erkekler kadar nefret eder. Saçlarını ne kadar kestirdiklerinin ya da başka yerlere ne kadar harcadıklarının bilinmesini istemezler.

6. Gizemli, araştırarak konuşanlar
Ne düşünüyorsun sorusu kadınların erkeğin aşkını anlamalarına yardımcı olan bir soru haline geldi. Erkekler belirsiz, teorik soruların yanıtlarını onların istedikleri doğrultuda vermeye çalışmaktan nefret ediyor. Erkekler eğer gerçekten ruh eşi olduklarına inanırlarsa, cevapları hemen veriyorlar.

7. Zayıf ve muhtaç olanlar
Bazı kadınlar kıymetli hissetmek, erkeklerinin onları el üstünde tutmasını, şımartmasını ve ne kadar özel olduklarının söylenmesini, etraflarında moral ve destek için pervane olmasını isterler. Erkeklere göre bu noktada bir tezat var. Flört sırasında kadınlar ne kadar özgür olduklarını erkeklere göstermek isterken, aşık olduklarında savunmasız hale gelebiliyorlar. Erkekler ise, dayanıklı ve sağlam kadınlarla birlikte olmak, en azından kendi iç dünyalarıyla barışık olanları tercih ediyorlar.

8. Kıskançlar
Çoğu kadın sevgilisinden ya da erkeklerden başka bir kadının adını duymaktan hoşlanmaz. Erkekler neden kadınların buna aşırı tepki gösterdiklerini çoğu zaman anlayamaz. Eğer erkekten şüphelenmesini gerektirecek bir davranış varsa, paranoyasında haklıdır. Boş yere olan size olan güvensizliğinin bedelini erkekler ağır ödememeleri gerektiğini düşünüyor.

9. Diğer kadınları çekemeyenler
Neden bir kadın zengin bir kadını övücü sözler söylemez? Kilodan saç şekline kadar her konuda titiz oldukları halde, çoğu kadın hemcinsinin zenginliğini kıskanır. Erkeklerin de bu tür şeyler söylemesini istemezler. Erkekler de zaten gerekmedikçe söylemezler ancak her söylediklerinin ve yaptıklarının eleştirilmesini, krize dönüşmesini istemiyorlar.

10. Olmadığı halde erdemli görünenler
Çoğu kadın erkeklerden daha erdemli olduğunu göstermeye gayret eder. Erkekler kadınların göründükleri kadar saf ve masum olmadıklarını, her insanın hatalarının olabileceğini düşünüyor. Erkeklere göre kadınlar istedikleri gibi bir erkek bulmak için, onların kendileri gibi olmalarına izin vermeli.



[aLıntıdıR=P =D]
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 13.12.08, 20:35
FuzuLee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 07.12.08
Erkek
Mesajlar: 57
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: ERKEKLERİN NEFRET ETTİĞİ KADINLAR =o

kadınlarr uzak durmak gerenk uzak olalım mumkunse istemıom hcbselerini cook ikiyüzlü yaratıklarsınız k bakmaın ama öle=)
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 13.12.08, 21:12
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: ERKEKLERİN NEFRET ETTİĞİ KADINLAR =o

FuzuLee demiş ki:
- kadınlarr uzak durmak gerenk uzak olalım mumkunse istemıom hcbselerini cook ikiyüzlü yaratıklarsınız k bakmaın ama öle=)
Dediklerine biraz katılıyorum
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Alt 13.12.08, 21:34
byZaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 13.01.08
Kadın
Mesajlar: 567
Teşekkürler: 17
Üyeye 92 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: ERKEKLERİN NEFRET ETTİĞİ KADINLAR =o

bN pek katıLmıoRm =G =D
Alıntı ile Cevapla
  #5 (permalink)  
Alt 14.12.08, 21:32
PaMuK_pReNsEs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 25.11.08
Kadın - 30
Mesajlar: 27
Teşekkürler: 2
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: ERKEKLERİN NEFRET ETTİĞİ KADINLAR =o

ben de byZaa arkadaşıma katılıyorum. ya her kadım öyle değil ki
Alıntı ile Cevapla
  #6 (permalink)  
Alt 15.12.08, 20:07
byZaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 13.01.08
Kadın
Mesajlar: 567
Teşekkürler: 17
Üyeye 92 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: ERKEKLERİN NEFRET ETTİĞİ KADINLAR =o

biriLerinden yaRa aLıoLar vE soNucta tüM kızLar kötü oLuo =D =D

coK yanLıs heRkes ayNı diiLki (=

x 2yüzLüyse bn diiLim meseLa"""
Alıntı ile Cevapla
  #7 (permalink)  
Alt 24.12.08, 16:17
FREDDY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 19.12.08
Erkek
Mesajlar: 195
Teşekkürler: 138
Üyeye 17 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: ERKEKLERİN NEFRET ETTİĞİ KADINLAR =o

ya kadınalrı anlamk bezen cıdden zor ıstedıgını yaprsın yaranamssın, ters dawrınırsın way be bunuadmı yapcaktın dıe tepkı alırsın bunalım halı oluyo ara sıra o zman daha fena

butun kızlar 2 yuzlu demek bıraz kotu olmus bazıları dıyelm
Alıntı ile Cevapla
  #8 (permalink)  
Alt 29.12.08, 21:35
tatliHiLaL_66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 28.12.08
Kadın
Mesajlar: 2
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: ERKEKLERİN NEFRET ETTİĞİ KADINLAR =o

bencede bütün kizlar iki yüzlü degill !! sanki erkek milleti cok süperrde.. tüm erkekler dimimde BAZI ERKEKLER hep seks üzeri konusmak istiyorlar..anlamiyom yani sahsen bende anlamak istemiyomda.cünkü biktim artik hep seks konusu aciliyor konustugum zaman biriyle ..kardesim havadan sudan falan konusuyom hic konuyla alakasi olmadan seks konusu hemmmmmeencik aciliyor ..hehe yani sinirden gülüyom suan ama umarim karsima birgün dogru dürüst biri cikar yani hep seks konuyla konusmayan....ya konusulur belki ama heppde degill yaa.,....icim bulandi gercekten.neyse millet kendinize iyi bakinn aeolunn paipaiiiiiiiiiii
Alıntı ile Cevapla
  #9 (permalink)  
Alt 03.01.09, 00:32
sorgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 31.12.08
Erkek
Mesajlar: 26
Teşekkürler: 7
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: ERKEKLERİN NEFRET ETTİĞİ KADINLAR =o

tatliHiLaL_66 demiş ki:
- bencede bütün kizlar iki yüzlü degill !! sanki erkek milleti cok süperrde.. tüm erkekler dimimde BAZI ERKEKLER hep seks üzeri konusmak istiyorlar..anlamiyom yani sahsen bende anlamak istemiyomda.cünkü biktim artik hep seks konusu aciliyor konustugum zaman biriyle ..kardesim havadan sudan falan konusuyom hic konuyla alakasi olmadan seks konusu hemmmmmeencik aciliyor ..hehe yani sinirden gülüyom suan ama umarim karsima birgün dogru dürüst biri cikar yani hep seks konuyla konusmayan....ya konusulur belki ama heppde degill yaa.,....icim bulandi gercekten.neyse millet kendinize iyi bakinn aeolunn paipaiiiiiiiiiii

gerektiği kadar gerketiği yerde
karşı tarafın ruh halini bilmek gerekir
gerçi erkeklerin çoğu bılırler kadının o anki ruh halini ama amaç kendi egosunu tatmin etmek ya hiç aldırış etmezler
Alıntı ile Cevapla
  #10 (permalink)  
Alt 03.01.09, 02:18
zeynep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 14.05.07
Kadın - 31
Mesajlar: 1.057
Teşekkürler: 37
Üyeye 23 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: ERKEKLERİN NEFRET ETTİĞİ KADINLAR =o

o on özellikten hiçbirine uyumuyom Allaha şükür
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
erkeklere karsi sözler erkeklere karsi nickler kizlara karsi sözler kızlara karşı sözler kızlara kötü sözler erkeklerle ilgili kötü sözler erkeklere karsi kötü sözler erkeklerle ilgili nickler erkeklere karşı nickler erkeklere nefret nickleri erkekler nasıl kızlardan nefret eder erkeklere karşı sözler erkek milleti nickleri kızlarla ilgili kötü sözler kızlar icin kötü sözler





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006