KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Trabzonspor


Trabzonspor - Trabzonspor taraftarlarının bölümü


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 13.12.08, 14:50
FuzuLee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 07.12.08
Erkek
Mesajlar: 57
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart TrabzonSpor SMS Kampanyası

TS için SMS kampanya
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) organizesinde, kentteki meslek kuruluşları ve dernek temsilcilerinin katılımıyla, Trabzonspor'a destek sağlamak için ''SMS'' kampanyası başlatıldı.
Kampanyanın tanıtım toplantısında konuşan TTSO Başkanı Şadan Eren, geçen şubat ayında göreve gelen Trabzonspor Yönetim Kurulunun, kurumsallaşma hamlelerini önemli transferler ile süslediğini ve kente yeni bir heyecan getirdiğini söyledi.
Kombine kartların satışı konusunda başta valilik olmak üzere tüm kurumlardan destek istendiğini ve verilen desteğin taraftarların ilgisi ile birleşince rekor bir sayıya ulaşıldığını ifade eden Eren, şunları söyledi:
''Bizler de Trabzon'daki meslek kuruluşları ve dernekleri olarak, şehirde ve taraftarda var olduğu aşikar bu heyecana ortak olmak ve Trabzonspor Kulübüne maddi destek sağlama amacıyla Trabzonspor taraftarınca çok arzu edilen kısa mesaj kampanyasını başlatmış bulunuyoruz.
Tüm Trabzonsporlular Turkcell, Vodafone ve Avea faturalı hatlarından, ''TS' yazıp ''6761'' göndererek, Trabzonspor Kulübü'ne 5 YTL katkıda bulunabilirler. Mesajlar, iki kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir. Kampanyanın hayırlı olmasını diliyoruz.''
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006