KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Trabzonspor


Trabzonspor - Trabzonspor taraftarlarının bölümü


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 13.12.08, 14:45
FuzuLee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 07.12.08
Erkek
Mesajlar: 57
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart TrabzonSpordan 12 Milyonluk Gol!!

Trabzonspor'un, Bordo-Mavi Enerji Elektrik Üretim Şirketi ile talip olduğu Uzungöl Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Projesi'nin ihalesi bugün gerçekleştirildi.







Kulübümüzün Resmi Internet Sitesinden yapılan açıklamaya göre, diğer şirketlerin çekildiği ihale sonucunda ihaleye tek teklif veren Trabzonspor, bu projeyi yapmaya hak kazandı. Trabzonspor bu projenin tamamlanması halinde yılda 12 milyon YTL'yi kasasına koyacak.

Trabzonspor'un, Bordo - Mavi Enerji Elektrik Üretim Şirketi ile girdiği Uzungöl Regülatörü ve Hidro Elektrik Santrali İhalesi bugün gerçekleşti. Trabzonspor'la birlikte bir şirketin daha katıldığı ihaleyi bordo - mavili kulüp kazanırken, Başkan Sadri Şener 12 Milyon YTL'lik müthiş bir gol attıklarını söyledi.

Turkcell Süper Ligi'nde zirvede yer alan Trabzonspor'un, Bordo - Mavi Enerji Elektrik Üretim LTD. adlı şirket ile girdiği Uzungöl Regülatörü ve Hidro Elektrik Santrali İhalesi bugün Ankara'da DSİ Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşti. Daha önceden 4 şirketin yarışacağı ihalede iki şirket teklif vermezken, Trabzonspor ile İntercom adlı şirket arasında geçen ihaleyi bordo - mavili kulüp kazandı. Bordo - mavili yöneticiler, ihalenin kazanılmasının ardından Ankara'da büyük bir sevinç yaşarken, Başkan Sadri Şener, 12 Milyon YTL'lik bir gol attıklarını söyledi.

"GELİRLERİMİZİ İKİ KAT ARTIRDIK"

Şener, Trabzonspor'a bu ihaleyi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bizden sonrakilere çok iyi bir gelir bırakıyoruz. Trabzonspor'un gelirleri iki kat artacak. Bu sezon çok iyi bir kadro kurduk. Şu ana kadarda futbolcuların alacaklarının çok büyük bir bölümünü ödedik ve mevcut kadromuzdaki tüm futbolcular bizim oldu. Artık bu proje bittiğinde Trabzonspor, her yıl kolaylıkla zirveye oynayabilecek bir kadro kurabilecek. Kısacası 12 Milyon YTL'lik bir gol attık. Akıllı yöneticilerle Trabzonspor'un bundan sonra başarılarına başarı katmaması için hiçbir neden yok" şeklinde konuştu.

İHALEDEN İKİ ŞİRKET ÇEKİLDİ

Şener, ihalede İntercom adlı bir şirketle yarıştıklarını da belirterek, "Aslında ihaleye 4 şirket girecekti ancak diğer iki şirket teklif vermedi. Bizde güzel bir teklif sunduk ve ihaleyi kazandık. Bundan sonra EPDK gerekli belgeleri bize teslim ettiğinde projeye başlayacağız. Aslında HES'in yapılacağı yer sit alanı olduğu için bu iş riskli bir iş. Ancak Trabzonspor kamu yararına bir şirket olduğu için orada gerekli izinleri kolaylıkla alacaktır. Bu konuda her hangi bir sıkıntımız yok" diye konuştu.

YENER: "KREDİ KONUSUNDA SIKINTI YOK"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise Uzungöl Regülatörü ve HES Projesi'nin yapımının 2 yılda tamamlanacağını vurgulayarak, "2 yılda bu projeyi hayata geçireceğiz. Daha sonraki üç yıl gelirler, bu projeyi yaparken kullandığımız kredinin geri dönüşü olacak. Yani toplam 5 yıl sonra Trabzonspor kasasına yılda en az 12 Milyon YTL koyacak. Bu gerçekten çok büyük bir rakam. Şimdi EPDK'nın vereceği onayı bekliyoruz. Gerekli yasal işlemlerin üç ayda biteceği söyleniyor. Bizim kredi konusunda da her hangi bir sıkıntımız yok. Herşey hazır. Bu tür projeler için bankalar kredi vermek adına yarışıyor" ifadesini kullandı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
trabzonsporun golleri trabzonsporun müthiş golleri trabzonsporun gollerini izle trabzonsporun gelirleri trabzonsporun bu sezonki golleri trabzonsporun golleri izle





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006