KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Trabzonspor


Trabzonspor - Trabzonspor taraftarlarının bölümü


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 11.12.08, 20:07
FuzuLee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 07.12.08
Erkek
Mesajlar: 57
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Trabzonspor'dan Fenerli'ye kanca

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Turkcell Süper Lig'in lideri Trabzonspor, Fenerbahçe´de gözden düşen Deniz Barış için düğmeye bastı.
Turkcell Süper Lig'in lideri Trabzonspor, Fenerbahçe'de Aragones'in takımda istemediği Deniz Barış'ı transfer etmek için Sarı-Lacivertlilerin kapısını çalacak.

Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal'ın Gençlerbirliği'nden eski öğrencisi olan Deniz için olumlu görüş belirttiği, Başkan Sadri Şener'in ise gelecek hafta Aziz Yıldırım ile görüşeceği öğrenildi.

Aragones’le arası kötü

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Transfer için kolları yine erken sıvayan Trabzonspor’da izlenecek olan strateji de yavaş yavaş şekilleniyor... Sol kanat ile forvet arayan Trabzon’un aynı zamanda kadro derinliğini artırmak ve zirve yolunda deneyimli isimlere duyulacak ihtiyaç doğrultusunda tanıdık bir isimle ilgilendiği ortaya çıktı. Fenerbahçe’de teknik direktör Luis Aragones ile sakatlık sürecinde bir tartışma yaşayıp daha sonra da deneyimli antrenörle yıldızı barışmayan deneyimli oyuncunun Bordo-Mavililer’in listesinde olduğu öğrenildi.

Gençler’den tanıyor

Orta alanda hem ön liberoda hem de ileriye dönük olaraz forma giyen Deniz Barış’ın Trabzonspor’a gelme ihtimalini artıran sebepler hayli fazla. Bunlardan biri takımın teknik patronu Ersun Yanal’ın Gençlerbirliği’nde Deniz Barış ile birlikte çalışmış olması. Yanal, A Milli Takım’daki teknik direktörlük sürecinde de Deniz’i kadroya çağırmıştı. Konuyla Başkan Sadri Şener’in bizzat ilgileneceği, ancak dayısını kaybeden yakın arkadaşı Aziz Yıldırım ile görüşmeyi gelecek haftaya erteleceği dile getirildi.

67 dakikası var

Partizan ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında sadece 1 dakika forma giyen Deniz Barış’ın daha sonraki süreçte Devler Ligi için UEFA’ya gönderilen oyuncu listesine dahil edilememesi ise tartışma konusu haline gelmişti. Deneyimli futbolcu, Aragones’li Fenerbahçe’nin lig macerasında da kendine yer bulamadı. Zaman zaman yaşanan kadro sıkıntılarına rağmen Deniz Barış, bu sezon sadece 2 lig maçında ve toplam 67 dakika şans bulabildi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006