KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Online Film/Dizi izle > Yabancı Film izle


Yabancı Film izle - Online yabancı DVD-VCD-DIVX Türkçe dublaj ve altyazılı filmler


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 05.12.08, 06:09
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Güvenlik Duvarı izle | Firewall | Türkçe | 2006

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Oyuncular: Harrison Ford, Paul Bettany, Virginia Madsen, Mary Lynn Rajskub, Robert Patrick
Yapım Yılı: 2006
Yapım Ülkesi: ABD

Bilgisayar güvenlik uzmanı Jack Stanfield (HARRISON FORD) merkezi Seattle’da bulunan Landrock Pacific Bankası’nda çalışmaktadır. Stanfield güvenilir bir üst düzey yöneticidir ve sektörün hırsızlığa karşı en etkili bilgisayar programlarını tasarlayarak kariyerinde başarı ve ün elde etmiştir. Onun tasarladığı bu programlar bankanın maddi varlıklarını, İnternet korsanlarının karmaşık takip ağları, erişim kodları ve güvenlik duvarlarıyla (‘firewall’) oluşturdukları gitgide artan sürekli tehditlerden korumaktadır.

Jack’in geliri, kendisi, mimar eşi Beth (VIRGINIA MADSEN) ve iki küçük çocuğuna, şehrin hemen dışında, okyanusun kıyısındaki seçkin bir semtte güzel bir ev ve rahat bir yaşam sağlama olanağı tanımaktadır.

Ama Jack’in sisteminde göz önünde bulundurmadığı bir zayıflık vardır: Kendisi. Bu zaaf acımasız ve kurnaz bir hırsız tarafından keşfedilecektir.

Bill Cox (PAUL BETTANY) dijital video kayıt aletleri ve parabolik mikrofonlarla, Jack ve ailesini aylardır izlemekte; onların İnternet faaliyetlerini takip etmekte, telefonlarını dinlemekte ve günlük alışkanlıklarını kaydetmektedir. Böylece aile bireylerinin en kişisel bilgilerini eline geçiren Cox, çocukların arkadaşlarının isimlerini, tıbbi geçmişlerini, ve semti koruyan güvenlik istasyonunun Güvenlik Kodunu öğrenmiştir.

Altı aydan fazla bir süreyi sistemli bir biçimde Jack’in kimliğinin her zerresine sızarak geçiren Cox, artık araştırmasının meyvesini toplamaya hazırdır.

Sıkı paralı askerlerden oluşan suç ortaklarıyla birlikte Stanfield evini ele geçiren Cox, dehşet içindeki Beth ve çocukları rehin alarak, Landrock Pacific Bankası’ndan 100 milyon dolar çalma planlarında Jack’i piyonu hâline getirir.

Her türlü muhtemel kaçış yolu Cox tarafından zekice hesaplanan ve bloke edilen, olabilecek bütün müttefikleri erişim alanının dışında, karısının ve çocuklarının hayatları tehdit altında tutulan Jack, kendi tasarladığı kusursuz güvenlik sisteminde bir gedik bulmaya, ailesini elinde tutan adamın offshore hesabına fon aktarmaya, ve bu süreçte Cox’un var olduğunu gösterecek tüm elektronik kayıtları silerek kendini suçlu gibi göstermeye mecbur bırakılmıştır.

Sürekli gözetim altındaki Jack’in, bir yandan riskli para transferini gerçekleştirmeye çalışırken, bir yandan da hırsızın hatasız güvenlik duvarında ve sahte kimliklerinde bir açık bularak ailesini kurtarmak ve Cox’u kendi oyununda alt etmek için sadece birkaç saati vardır.






Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 10.09.09, 01:33
yusufbeckham - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 24.08.09
Erkek
Mesajlar: 3
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Güvenlik Duvarı izle | Firewall | Türkçe | 2006

videolar açılmıyor..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
güvenlik duvarı izle





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006