KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Yaşam & Eğlence > Sağlık


Sağlık - Sağlığımız hakkında bilgileri bulabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.10.08, 15:43
kingsaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 16.10.08
Erkek
Mesajlar: 39
Teşekkürler: 2
Üyeye 10 kez teşekkür edildi
Unhappy Annesine can aşısı oldu

İZMİR'de Ege Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen bir nakille Adıyamanlı 47 yaşındaki Asiye Çelik'e, oğlu 25 yaşındaki Abdullah Çelik'in karaciğerinin bir parçası nakledildi.

Uzun yıllar Hepatit B'ye bağlı karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören 34 yıllık evli 5 çocuk annesi Asiye Çelik, en son tedavi gördüğü Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde doktorlarım iyileşmesi için organ naklinin zorunlu olduğunu söylediklerini anlattı. Çelik, doktor önerisi ile nakil için Ege Üniversitesi Hastanesi'ne geldiklerini belirtti. Bir aydır hastanede tedavisi süren Çelik'e, Doç. Dr. Murat Kılıç, Doç. Dr. Murat Zeytunlu ve Plastik Cerrahi'den Prof. Dr. Mehmet Alper başkanlığındaki ekip tarafından, oğlu Abdullah Çelik'in karaciğerinin bir bölümü nakledildi.

Anne Çelik, “Nakil konusu gündeme geldiğinde oğlum gönüllü oldu. Yapılan testler olumlu çıkınca nakile karar verildi. Evladımın sayesinde iyileşeceğim için çok mutluyum” dedi. Annesini eski sağlığına kavuşturacağı için çok mutlu olduğunu dile getiren 9 aylık evli rehber öğretmen Abdullah Çelik de, “Annem bana can verdi, şimdi ben ona can vereceğim. Tek isteğim bundan sonra her şeyin yolunda gitmesi ve annemin iyileşip, sağlıklı olarak aramıza dönmesi” dedi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006