KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Çöplük > Çöp Tenekesi


Çöp Tenekesi - Eski, gereksiz konu ve mesajlar burada toplanacaktır!


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 09.07.08, 03:10
sLeePyHeaD.! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 1.210
Teşekkürler: 3
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart Spiderwick Günlükleri

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

enre: Adventure/Family/Fantasy/Thriller
Directed by: Mark Waters
Starring: Freddie Highmore, Mary-Louise Parker, Nick Nolte, Joan Plowright, David Strathairn, Seth Rogen, Martin Short

Holy Black ve Tony Diterlizzi’nin aynı adlı çok satan çocuk kitabı serisinden uyarlanan “The Spiderwick Chronicles – Spiderwick Günceleri”nde Arthur Spiderwick’in Güncesi’nin peşinde olan cinlere, gulyabanilere ve çeşit çeşit büyülü yaratıklara karşı mücadele veren üç çocuğun öyküsü anlatılıyor.

Simon, Jared ve Mallory kardeşlerin hayatları alt üst olur ve anneleriyle birlikte yıkık dökük bir eve taşınırlar. Burada tesadüfen buldukları güncenin kapağını kaldırır kaldırmaz hayatları değişir. Fantastik bir dünyanın olağandışı girdaplarına kapılan kardeşler kendilerini öcüler, gulyabaniler, elfler ve daha nice tuhaf yaratıkla dolu yeni bir dünyada bulurlar.

Filmde üç kardeşten Simon ve Jared Grace karakterlerinin her ikisini de Freddie Highmore oynayacak. Mallory Grace rolünde ise Sarah Bolger kamera karşısına geçecek. Arthur Spiderwick rolünde de tecrübeli aktör David Strathairn’i izleyeceğiz.

Bu çocuklar neden durmaz durdukları yerde anlam. illaki olmadık şeylere burunlarını sokarlar. bayanlar kızmasın bana ama onlarda öyle hangi korku gerilim filmini seyretsem muhakkak korkulması gereken şeyin üstüne giderler ) filmi izlemedim konusuda ruh halime hitap etmedi zaten umarım sizler beğenirsiniz.iyi seyirler
Bölüm 1
HTML-Kodu:
 http://video.yahoo.com/watch/8209792/8209792
Bölüm 2
HTML-Kodu:
 http://video.yahoo.com/watch/8210102/8210102
Bölüm 3
HTML-Kodu:
 http://video.yahoo.com/watch/8210354/8210354
Sponsor
 

Konuya Ait Popüler Kelimeler
spiderwick günlükleri izle spiderwick izle arthur spiderwick izle spiderwick günlükleri full izle spiderwick günlükleri türkçe dublaj izle spiderwick günlükleri spıderwick izle spiderwick günlükleri online izle arthur spiderwick full izle spiderwick günlükleri film izle spiderwick günlükleri indir spiderwick günlükleri filmini izle arthur spiderwick günceleri full izle





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006