KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 05.07.08, 09:26
karabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 28.08.07
- 34
Mesajlar: 1.177
Teşekkürler: 0
Üyeye 82 kez teşekkür edildi
Standart Üzülmez ve Toraman kadro dışı!

Üzülmez ve Toraman kadro dışı!

Beşiktaş genel menajeri Sinan Engin, antrenmanda kavga eden İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Yurt dışı kampının ilk bölümünü Avusturya'nın Leogang bölgesinde sürdüren Beşiktaş'ta kaptanlar İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman kadro dışı bırakıldı.
Siyah-beyazlı kulübün genel menajeri Sinan Engin, antrenmanda kavga eden Üzülmez ve Toraman'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını ve kamptan gönderildiğini açıkladı.

Kavganın, İbrahim Üzülmez'in öğle yemeğine terlikle gelen İbrahim Toraman'ı sert bir dille uyarması üzerine çıktığı ifade edildi.

Engin, "iki kaptanımız yumruk yumruğa kavga etmiştir. İkisi de takımdan gönderildi ve kadro dışı bırakıldı. İki futbolcu da satılıktır. Gelecek tekliflere açığız" dedi.

İki futbolcu arasında önceden bir husumet olduğunu öğrendiklerini belirten Sinan Engin, kaptanlıkları alınan Üzülmez ve Toraman'a en yüksek para para cezası vereceklerini söyledi.

Futbolcular hakkındaki kararların yönetim ve teknik heyet tarafından alındığını dile getiren Engin, "Beşiktaş'ta iyi futbolculuktan ve maddi değerlerden önce saygı, sevgi ve manevi değerler gelir" dedi.

Beşiktaş genel menajeri Sinan Engin, konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi:

"Beşiktaş ilkeleri doğrultusunda bizim için her şeyden önemli olan iyi ve örnek insan olmaktır. Futbolculuk bu kriterlerden sonra gelir. Bahsi geçen her iki oyuncuyu da süresiz kadro dışı bıraktık ve kendilerine daha sonra belirleyeceğimiz çok ağır para cezaları vereceğiz. Bu, aldığımız idari bir karardır. İlerleyen günlerde gereken uygulamaları yapacağımızı söylemek isterim."

Beşiktaş kulübü başkanı Yıldırım Demirören, iki kaptanın dün akşamki kavgası üzerine bu sabah takımın kamp yaptığı Avusturya'ya gitti.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006